Een blogsite met power en passie!

Heb jij wel eens aan beton ciré gedacht?

Misschien ken je het wel, van die mooie betonnen vloeren in keukens en woonkamers. Dit zijn natuurlijk super vloeren. Mede door middel van een vloer als dit zal de klasse van de ruimte omhoog schieten. Het enige minpuntje aan de betonnen vloeren is de prijs. Het kan namelijk enorm duur worden. Nu is dat voor de een minder erg als voor de andere. Daarom heb je nu beton cire. Wat is beton cire nu precies? Op het eerste gezicht zul je geen verschil zien tussen beton en tussen beton cire. Officieel is beton een mengsel van cement, kiezels, water en zand. Terwijl dat beton cire een mengsel is van beton ciré mortel, kunsthars en een pigment kleur naar keuze. Je hebt dus eigenlijk dezelfde uitstraling, maar dan voor een stuk minder. En dit is natuurlijk iets wat veel mensen fijn vinden. Hierdoor zul je misschien ook sneller een betonnen vloer van beton cire zien. 

 

Doordat je het verschil niet kan zien zijn er veel mensen die er voor kiezen om niet voor echt beton te gaan. Doordat je ook in de kosten kan besparen is dit voor veel mensen een goed alternatief. Beton cire over tegels is ook een optie. Wanneer je dus nu tegels hebt kun je er met wat voorbereiding gemakkelijk beton cire overheen laten leggen. Dit betekent dat je dus niet eerst alle tegels uit de vloer hoeft te halen. En af te voeren. Hier bespaar je dus ook weer geld mee. 

Waar kun je een vloer van beton cire kopen?

Je kan op veel verschillende plekken een vloer met beton cire kopen. Zo heb je veel bedrijven die dit doen. Je kan de meeste bedrijven vinden via het internet. De kans dat je snel een bedrijf vindt die dit doet is vrij groot. Doordat je gemakkelijk en snel bedrijven met elkaar kan gaan vergelijken zorgt dit ervoor dat je gemakkelijk en snel de juiste keuze kan maken voor de vloer die jij wilt. Je kan de kleuren natuurlijk helemaal zelf bepalen. Je kan het zo gek maken als dat je zelf wilt. Je kunt er ook goed aan doen om sfeerimpressies op te doen via social media zoals Pinterest. Je kan dan bij de zoekbalk: Beton cire intypen. Als je dit doet zul je allemaal verschillende sfeerimpressies krijgen van verschillende vloeren. Misschien zie jij binnen no-time wel de vloer liggen die je zelf zou willen. Daarom zijn er veel mensen die eerst vaak sfeerimpressies doen. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt kun je er voor kiezen om dit zelf gemakkelijk aan te brengen. Bij aankoop van beton ciré bij beton cire webshop krijg je zelfs aan gratis workshop bij de aanschaf. Zo weet je meteen hoe je te werk moet gaan.

Gerelateerd

Ontdekken

Wat zijn de kosten van 12 zonnepanelen?

De keuze maken om zonnepanelen te nemen is erg slim. Je kan de winst...

Welke lamellen zijn geschikt voor jou?

Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende soorten lamellen. Maar welke lamellen zijn nou geschikt...

Heb jij zakenpartners nodig?

Een groothandel parket heeft zakenpartners. Zelfs een ziekenhuis heeft zakenpartners. Het maakt niet uit...

Waar kun je in beleggen?

Op het moment dat je veel geld op je rekening hebt staan, kan dit...

De waarde van eSIM voor de ondernemer

Als je (zelfstandig_ ondernemer bent, is het goed mogelijk dat je je mobiele telefoon...

De kou komt er weer aan

Het wordt steeds weer een beetje kouder, dit komt omdat de winter periode weer...

Populaire Categorien