Een blogsite met power en passie!

3 tips om de nieuwe padel kampioen te worden

Padel is een nieuwe sport en wordt omschreven als een combinatie van tennis en squash. Je speelt het over het algemeen met 4 personen op een baan die omringd is door hekken en glaswanden. Het spelletje is tegenwoordig razend populair en niet meer weg te denken uit ons land. De kans is heel groot dat je verslaafd raakt aan padel wanneer je het een keer hebt geprobeerd. Maar hoe word je nou de nieuwe padelkampioen? Hieronder staan 3 tips die je daarbij kunnen helpen!

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen

Het klinkt misschien logisch, maar door veel te oefenen merk je snel dat je vooruit gaat. Het is een mega lekker gevoel wanneer je merkt dat je het spelletje steeds beter begint te begrijpen. Veel spelers die nu beginnen met padel, hebben ooit al een andere bal- en/of racketsport gedaan. Je hebt op de padelbaan dan zeker een voordeel, maar ook dan moet je echt nog even de tijd nemen om het spelletje onder de knie te krijgen. Je moet leren hoe je de wanden gebruikt, wat tactische keuzes zijn en ook je positie op baan is even zoeken. Door vaak te spelen zul je merken dat je deze dingen steeds beter onder controle krijgt. Bij ThePadellers speel je padel in Amsterdam-West. Hier kun je indoor padellen. Zo ben je niet afhankelijk van het weer en kun je dus altijd lekker spelen! Daarnaast heeft ThePadellers nog een aantal andere locaties. Zo speel je in het Amstelpark padel in Amsterdam

Neem padelles!

Wanneer je begint met padellen, zul je altijd tegen bepaalde dingen aanlopen die je lastig vindt. Wanneer je een padelles neemt kan een trainer je hierbij helpen. Zo kun je het spelletje sneller onder controle krijgen en zul je merken dat je nog sneller beter wordt. Er worden lessen aangeboden op heel veel verschillende plekken. Als je een beetje zoekt, vind je al snel een plek bij jou in de buurt waar je een keer een lesje kunt proberen!

Speel wedstrijden

Wanneer je veel aan het oefenen bent, moet je je skills uiteindelijk gaan toepassen in de praktijk. Als je de nieuwe padelkampioen wil worden, zijn de wedstrijden uiteindelijk de momenten waar het om draait. Door heel Nederland worden er steeds meer toernooien georganiseerd! Het is dus een kwestie van een padelmaatje vinden, een toernooitje inschrijven en spelen maar! Naast de toernooien is het ook mogelijk om competitie te spelen. Dit speel je in een team van minimaal 4 personen waarmee je wordt ingedeeld op basis van jullie gemiddelde niveau!

Gerelateerd

Ontdekken

7 tips om terug in shape te komen na...

De zomer is weer voorbijgevlogen. Terwijl we genoten van zonnige stranddagen en ijsjes, hebben...

Hoe draag je een steentje bij aan de maatschappij?

Veel mensen hebben het gevoel iets bij te willen dragen aan de maatschappij. Maar...

De vreugde van chocolade online shoppen

Zeg nou zelf, wie houdt er niet van chocolade? Het is een zoete traktatie...

Optimaliseer de Lading: Efficiënt Ruimtegebruik in Koelcontainers

Efficiënt ruimtegebruik in koelcontainers begint met een weloverwogen stapeltechniek. Hoewel het verleidelijk kan zijn...

Hoe kies je een goede tandartsenpraktijk in Amsterdam?

De juiste tandartsenpraktijk vinden voor jouw behoeften Een goede tandarts vinden is essentieel voor een...

Waarom heb je een verzekering nodig in het dagelijks...

Verzekeringen zijn een noodzakelijk kwaad, nietwaar? Je betaalt elke maand een premie en hoopt...

Populaire Categorien