Een blogsite met power en passie!

3 tips om de nieuwe padel kampioen te worden

Padel is een nieuwe sport en wordt omschreven als een combinatie van tennis en squash. Je speelt het over het algemeen met 4 personen op een baan die omringd is door hekken en glaswanden. Het spelletje is tegenwoordig razend populair en niet meer weg te denken uit ons land. De kans is heel groot dat je verslaafd raakt aan padel wanneer je het een keer hebt geprobeerd. Maar hoe word je nou de nieuwe padelkampioen? Hieronder staan 3 tips die je daarbij kunnen helpen!

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen

Het klinkt misschien logisch, maar door veel te oefenen merk je snel dat je vooruit gaat. Het is een mega lekker gevoel wanneer je merkt dat je het spelletje steeds beter begint te begrijpen. Veel spelers die nu beginnen met padel, hebben ooit al een andere bal- en/of racketsport gedaan. Je hebt op de padelbaan dan zeker een voordeel, maar ook dan moet je echt nog even de tijd nemen om het spelletje onder de knie te krijgen. Je moet leren hoe je de wanden gebruikt, wat tactische keuzes zijn en ook je positie op baan is even zoeken. Door vaak te spelen zul je merken dat je deze dingen steeds beter onder controle krijgt. Bij ThePadellers speel je padel in Amsterdam-West. Hier kun je indoor padellen. Zo ben je niet afhankelijk van het weer en kun je dus altijd lekker spelen! Daarnaast heeft ThePadellers nog een aantal andere locaties. Zo speel je in het Amstelpark padel in Amsterdam

Neem padelles!

Wanneer je begint met padellen, zul je altijd tegen bepaalde dingen aanlopen die je lastig vindt. Wanneer je een padelles neemt kan een trainer je hierbij helpen. Zo kun je het spelletje sneller onder controle krijgen en zul je merken dat je nog sneller beter wordt. Er worden lessen aangeboden op heel veel verschillende plekken. Als je een beetje zoekt, vind je al snel een plek bij jou in de buurt waar je een keer een lesje kunt proberen!

Speel wedstrijden

Wanneer je veel aan het oefenen bent, moet je je skills uiteindelijk gaan toepassen in de praktijk. Als je de nieuwe padelkampioen wil worden, zijn de wedstrijden uiteindelijk de momenten waar het om draait. Door heel Nederland worden er steeds meer toernooien georganiseerd! Het is dus een kwestie van een padelmaatje vinden, een toernooitje inschrijven en spelen maar! Naast de toernooien is het ook mogelijk om competitie te spelen. Dit speel je in een team van minimaal 4 personen waarmee je wordt ingedeeld op basis van jullie gemiddelde niveau!

Gerelateerd

Ontdekken

Ontruiming van de woning

Op YouTube zijn allerlei video’s te vinden van mensen die woningen ontruimen. De video’s...

Wil jij ook geld lenen met een lening?

Geld kan erg belangrijk zijn. Geld heb je vaak dan ook op een dagelijkse...

Organiseer een succesvol personeelsfeest

Het organiseren van een personeelsfeest is niet alleen leuk voor de genodigden maar kan...

Wat heb ik nodig voor een vijver?

Natuurliefhebbers vinden het een must: een vijver in de tuin. Het zorgt voor afwisseling...

Een auto kopen of leasen?

Het leasen van een auto is tegenwoordig erg populair. Je betaalt dan maandelijks een...

De beste tuinplanten voor een prachtige tuin

Voor veel mensen is tuinieren echt een hobby. Maar als je net begint met...

Populaire Categorien