Een blogsite met power en passie!

5 redenen waarom bedrukte bekers voor jouw bedrijf een must-have is!

Bedrukte drinkbekers, zoals koffiebekers en waterbekers, kunnen een zichtbaar impact hebben binnen het bedrijfsleven. Ze dienen niet alleen als functionele hulpmiddelen om drankjes in te serveren, maar dienen ook als krachtige marketinginstrumenten en dragen bij aan een duurzame bedrijfscultuur.

Benieuwd wat de verschillende effecten van bedrukte drinkbekers binnen het bedrijfsleven zijn? We hebben de 5 redenen voor je op een rijtje gezet waarom het een musthave is om bedrukte bekers aan te schaffen!

Laat zien wie je bent

Allereerst bieden bedrukte drinkbekers een uitstekende mogelijkheid om merkbaarheid te vergroten. Door het bedrijfslogo, de slogan of andere visuele elementen op de bekers te bedrukken bij bijvoorbeeld Loopper.nl, wordt de naamsbekendheid vergroot.

Wanneer medewerkers, klanten of gasten de bedrukte bekers gebruiken, dienen ze eigenlijk als wandelende reclameborden voor het bedrijf. Dit creëert een herkenbare en professionele uitstraling, en versterkt het imago en de merkidentiteit van het bedrijf.

Voeg een stukje duurzaamheid toe

Daarnaast kunnen bedrukte drinkbekers bijdragen aan een duurzame bedrijfspraktijk. Het gebruik van herbruikbare drinkbekers vermindert het afval van wegwerpbekers en draagt bij aan het verminderen van plastic afval. Door bedrijfslogo's of duurzaamheid boodschappen op de bekers te bedrukken, kan het bedrijf laten zien dat het zich inzet voor milieubewustzijn en duurzaamheid. Dit kan positieve reacties uitlokken bij medewerkers en klanten, die waardering hebben voor bedrijven die verantwoordelijkheid nemen voor het milieu.

Eén team, één taak

Bovendien creëren bedrukte drinkbekers een gevoel van eenheid en betrokkenheid binnen het bedrijf. Wanneer alle medewerkers dezelfde bedrukte bekers gebruiken, ontstaat er een gevoel van saamhorigheid en teamidentiteit. Het bevordert een gevoel van trots en verbondenheid met het bedrijf en kan bijdragen aan een positieve werkomgeving. Daarnaast kan het uitdelen van bedrukte drinkbekers aan klanten of gasten een gevoel van gastvrijheid zijn, waardoor de klanttevredenheid en loyaliteit kan worden vergroot.

Evenementen en beurzen

Ook kunnen bedrukte drinkbekers een praktisch doel dienen bij evenementen of beurzen. Het aanbieden van bedrukte bekers met drankjes aan deelnemers creëert niet alleen een professionele uitstraling, maar biedt ook een kans om contactgegevens uit te wisselen. Door de bedrijfsinformatie of website op de bekers te bedrukken, kunnen geïnteresseerde bezoekers gemakkelijk contact opnemen of meer informatie opzoeken. Dit bevordert zakelijke relaties en kan leiden tot nieuwe kansen en samenwerkingen.

Geef jouw boodschap door

Tot slot hebben bedrukte drinkbekers het potentieel om een positieve boodschap uit te dragen. Naast het bedrijfslogo kunnen bedrijven ervoor kiezen om inspirerende quotes, motiverende boodschappen of maatschappelijke waarden op de bekers te bedrukken. Dit kan een positieve impact hebben op medewerkers en klanten, en een gevoel van waardering en inspiratie creëren.

Gerelateerd

Ontdekken

Ontdek de diverse wereld van gift cards

Gift cards zijn een populaire en veelzijdige manier geworden om cadeautjes te geven en...

Scope 10 en Scope 12 Keuringen: Een Onmisbare Schakel...

In een tijd waarin de technologie snel evolueert en de behoefte aan veilige elektrische...

Duurzaam werken? Zo doe je dat.

In deze tijd is het belangrijk om bezig te zijn met duurzaamheid. Met name...

De perfecte parka dames: je nieuwe partner voor outdoor...

Voel je ooit de drang om de wildernis in te gaan, te genieten van...

Biologisch Voedsel: De Keuze voor Een Gezonde Levensstijl

In de afgelopen jaren is biologisch voedsel steeds populairder geworden, en met goede reden!...

Waarom het reinigen van je lever essentieel is voor...

Heb je wel eens nagedacht over het belang van een gezonde lever? Het is...

Populaire Categorien