Een blogsite met power en passie!

Alles wat je wilt weten over de nieuwe serie van Hotbath

Tot je je eigen badkamer gaat verbouwen of tot je de kans hebt een geheel nieuwe badkamer in te richten is de kans zeer klein dat je stil hebt gestaan bij het oerwoud aan keuzes in de badkamer-wereld. Hou je van ronde vormen of juist hoekig? Of een beetje van beide? Wil je liever één hendel of hou je van de ouderwetse manier en wil je zelf mengen? En dan de vraag zie je eerder een ingebouwde douchekraan voor je of juist een opbouw set? Het zijn vragen die overweldigend kunnen voelen over een onderwerp dat zo simpel lijkt! Geen paniek, de genieën van Hotbath hebben weer een nieuwe serie uitgebracht en ze maakt de keuze en het leven een stuk makkelijker! Hierbij de introductie naar Hotbath Gal, de gloednieuwe edgy lijn met een knipoog naar de architectuur.

Maar Hotbath, wat is dat?

Hotbath is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in badkamer ontwerpen van kranen tot spiegels, van wasbakken tot zeephouders. De onderneming is in 2009 doorgegaan als Hotbath, nadat ze als Coolbath zijn gestopt met het ontwerpen van hun producten. Grappig weetje, van “cool” naar “hot”.  De producten zijn met de jaren alleen maar verfijnder geworden en hebben een ruime keuze aan vormen, kleuren en soorten. Voor ieder wat wils. Zowel esthetiek als kwaliteit staan hoog in de prioriteitenlijst van de producten. De eigentijdse ontwerpen zijn elke keer weer vernieuwend en gaan altijd gepaard met catchy namen zoals Chap, Laddy of Bro! om er maar een paar te noemen. Zo ook de nieuwste serie is helemaal van nu, de Gal. Wil je nu al meer weten over de looks van deze stoere lijn? Ga dan alvast kijken bij BadkamerXXL.

De hete Hotbath Gal

Zoals hierboven al benoemd zijn de materialen van de afwerking niet schaars in variatie! De producten per lijn zijn ook weer in alle bekende afwerkingen te krijgen, namelijk chroom, mat zwart en geborsteld messing PVD. Korte uitleg bij PVD: PVD betekent Physical Vapor Deposition en is een bepaalde afwerking die er voor zorgt dat de coating extra lang resistent is en langer in haar originele staat blijft. Een blijvertje voor in de dagelijks gebruikte badkamer. De nieuwe finishes in de Gal lijn zijn een prachtige nieuwe aanwinst voor de wereld van kranen: geborsteld gunmetal en geborsteld nikkel PVD. Door de matte en ietwat donkere uitstraling van deze materialen kan jouw smaak in interieur en badkamermeubels perfect worden aangescherpt. De architectonische vormen waar rond en hoekig elkaar treffen maken deze lijn tot echte eye-catcher in jouw badkamer.

Gerelateerd

Ontdekken

Ontruiming van de woning

Op YouTube zijn allerlei video’s te vinden van mensen die woningen ontruimen. De video’s...

Wil jij ook geld lenen met een lening?

Geld kan erg belangrijk zijn. Geld heb je vaak dan ook op een dagelijkse...

Organiseer een succesvol personeelsfeest

Het organiseren van een personeelsfeest is niet alleen leuk voor de genodigden maar kan...

Wat heb ik nodig voor een vijver?

Natuurliefhebbers vinden het een must: een vijver in de tuin. Het zorgt voor afwisseling...

Een auto kopen of leasen?

Het leasen van een auto is tegenwoordig erg populair. Je betaalt dan maandelijks een...

De beste tuinplanten voor een prachtige tuin

Voor veel mensen is tuinieren echt een hobby. Maar als je net begint met...

Populaire Categorien