Een blogsite met power en passie!

Bruine of transparante verpakkingstape?

Verpakkingstape, tegenwoordig onmisbaar bij logistieke processen en verhuizingen. De tape wordt regelmatig gebruikt bij het sluiten van dozen en andere verpakkingen. Je kunt dozen eenvoudig afsluiten. Op deze manier zorg je ervoor dat er geen vuil of water bij belangrijke spullen kunnen komen. Er zijn veel verschillende soorten rollen tape op de markt. Maar hoe kies je nu de ideale verpakkingstape die goed bij jouw wensen past? In deze blog geven we antwoord op deze vraag. 

Bruine of transparante verpakkingstape? 

Het is soms lastig om een keuze te maken voor een type verpakkingstape. Verpakkingstape is er in veel verschillende rollen en in meerdere kleuren. Maar hoe kun je onderscheid maken? Zowel bruine als transparante verpakkingstape zijn van uitstekende kwaliteit. Het grootste verschil is het gebruik van kunststof. Daarnaast is het bij het verpakkingsproces soms het geval dat het desbetreffende product in de doos niet gezien mag worden. Het is dan verstandig om te kiezen voor een bruine verpakkingstape. Omdat de kleur van de doos over het algemeen ook bruin is, geeft een bruine verpakkingstape een strakke en onopvallende uitstraling. 

Transparante verpakkingstape wordt het meest verkocht. Er is juist ook vaak behoefte om door de doorzichtige tape heen te kijken. Het is daardoor perfect om te gebruiken bij bedrukte dozen. Hierdoor blijft bijvoorbeeld het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam goed zichtbaar en dat is bij bruine tape niet het geval. Op deze manier kun je bij het versturen van dozen altijd promotie blijven maken voor het bedrijf. Ook is het altijd handig om tijdens het verhuizen gebruik te maken van dozen die goed zijn afgesloten met verpakkingstape. Desondanks zijn beide verpakkingstapes zijn van hoge kwaliteit. 

Verpakkingstape laten bedrukken?

Tegenwoordig kun je zelfs verpakkingstape laten bedrukken. Dit kan soms wel in 10 verschillende kleuren. Sommige kleuren zijn hiervoor meer geschikt vanwege het hogere contrast dat ze hebben ten opzichte van de verpakkingstape. PVC tape is het meest geschikt om te laten bedrukken. Het is tenslotte ook langer te bewaren. Daarnaast is PP tape ook zeer geschikt om te laten bedrukken. Echter kan is deze tape minder lang houdbaar en zal de inkt na verloop van tijd minder zichtbaar zijn. 

Bedrukte verpakkingstape, transparante en bruine verpakkingstape, het is er tegenwoordig allemaal. Het kan eenvoudig en snel online worden besteld. Vaak wordt de tape de volgende dag geleverd zodat je gelijk kunt beginnen met logistieke processen. Je hoeft op deze manier niet lang te wachten om te kunnen beginnen met verhuizen of het inpakken van bestellingen. 

Gerelateerd

Ontdekken

Met een personal trainer maak je echt flinke stappen

Wil je in het nieuwe jaar flink wat aan je gezondheid doen? Wil je...

Waar moet je rekening mee houden als je een...

Steeds meer bedrijven plaatsen een vlaggenmast voor hun winkel of voor hun bedrijfspand. Dat...

Een nieuwe machine financieren, wat zijn de mogelijkheden?

Als je een eigen bedrijf hebt, dan is de kans ontzettend groot dat je...

Is de inkoop jouw specialiteit? 

Veel bedrijven in Nederland die zich bezighouden met groothandel, hebben behoefte aan het hebben...

De beste koffie bestel je natuurlijk online 

Als je een koffieliefhebber bent en dus dagelijks meerdere bakken koffie drinkt, dan ben...

Waar kun je terecht voor het aanschaffen van tegoed?

Als je een mobiele telefoon of een spelcomputer hebt, dan kan het soms nodig...

Populaire Categorien