Een blogsite met power en passie!

De beste producten voor verzorgd krullend haar!

Je natuurlijke krullen verzorgen kan een behoorlijke taak zijn. Vaak heeft krullend haar meer verzorging nodig dan steil haar. Zo kunnen krullen snel uitdrogen en neemt het stylen van het haar flink wat tijd in beslag. Als je moeite hebt met het verzorgen van je haar hebben wij misschien wel de oplossing voor jou. Hieronder vind je een aantal tips voor het bijhouden van je krullen zodat je haar altijd op en top zal zitten!

Hoe vaak moet je je krullen wassen?

Voor krullend haar is het beter om niet iedere dag je haren grondig te wassen. Het is beter om slechts één keer per week je haar goed te wassen met shampoo en de rest van de dagen enkel water en conditioner te gebruiken. Als je je haren te vaak wast heb je de kans dat je haar uitdroogt en pluizig wordt. Probeer daarom het aantal wasbeurten te verminderen. Bovendien is het cruciaal dat je shampoo en conditioner inslaat die speciaal voor krullend haar bedoeld zijn. Let daarbij vooral op de oliën die in de producten verwerkt zijn. Moroccanoil curl, kokosnootolie en aloë vera zijn voedende ingrediënten voor krullend haar. 

Heb je extreem droog haar? Dan helpt hem om conditioner in je haar aan te brengen voordat je je haar met shampoo gaat wassen. Hierdoor bescherm je de natuurlijke oliën van je haar die anders door de shampoo worden verwijderd. Je kunt er dus voor kiezen om vooraf én achteraf je haar met conditioner te behandelen. Een extra tip is om je haren te wassen met koud haar. Te warm water kan leiden tot droogte. Zet dus de temperatuur van het water lager als je je haren gaat wassen. 

Haarmasker voor extra verzorging!

Voor extra hydratatie kun je een à twee keer per week een haarmasker aanbrengen. Je kunt deze maskers zelf maken, al kun je een Moroccanoil haarmasker natuurlijk ook online bestellen. In deze maskers zitten ingrediënten verwerkt die je haar voeden. In de maskers zitten o.a. sheaboter, arganolie en pequi-olie verwerkt. Een haarmasker herstelt verzwakt of beschadigd haar en bouwt elasticiteit op. 

Je brengt het masker voor het slapengaan in. Zorg dat het product goed verdeeld is over je haar. Vervolgens kun je met het haarmasker gaan slapen, of het spul na 7 minuten uitspoelen. Gebruik hiervoor lauwwarm water. Als je het haarmasker wekelijks inbrengt behoud je een gezond resultaat!

Gerelateerd

Ontdekken

Ontruiming van de woning

Op YouTube zijn allerlei video’s te vinden van mensen die woningen ontruimen. De video’s...

Wil jij ook geld lenen met een lening?

Geld kan erg belangrijk zijn. Geld heb je vaak dan ook op een dagelijkse...

Organiseer een succesvol personeelsfeest

Het organiseren van een personeelsfeest is niet alleen leuk voor de genodigden maar kan...

Wat heb ik nodig voor een vijver?

Natuurliefhebbers vinden het een must: een vijver in de tuin. Het zorgt voor afwisseling...

Een auto kopen of leasen?

Het leasen van een auto is tegenwoordig erg populair. Je betaalt dan maandelijks een...

De beste tuinplanten voor een prachtige tuin

Voor veel mensen is tuinieren echt een hobby. Maar als je net begint met...

Populaire Categorien