Een blogsite met power en passie!

De mooiste badkamers van Riho bij BadkamerXXL

De badkamer is een speciale plek in je huis; je begint en eindigt er immers de dag. Het is bij uitstek een fijne plek om aandacht aan jezelf te geven en jezelf mooi te maken. Dat stelt ook hoge eisen aan de badkamer. Je wil mooie materialen en een luxe uitstraling in jouw favoriete kleuren. Je wil ook veel keuze en dat vind je bij het merk Riho. Naast douchecabines, wastafels en andere badkameraccessoires zijn baden hun specialiteit. Een bad is pure luxe, je ontspant heerlijk na een lange werkdag en komt tot rust tussen je eigen vier muren.

Design met kwaliteit

Riho gebruikt niet voor niets de slogan “Pure Beauty”; het is een merk dat heel erg gericht is op design. Dat betekent dat je prachtige producten krijgt. Door hun jarenlange ervaring in de markt weten ze ook dat je zonder kwaliteit niet ver komt. Niet alleen de buitenkant telt, de klant wil ook waar voor zijn geld. Dat maakt Riho badkamers uitzonderlijk stijlvol en hoogwaardig. Door voortdurend contact met de klant te hebben voelt het merk ook al snel aan wat de ontwikkelingen in de sanitaire markt gaan zijn. Zo lopen ze meestal voorop met trends in sanitairproducten. De producten worden in eigen beheer gemaakt, op die manier kunnen ze snel en flexibel inspelen op die trends en altijd koploper in de markt zijn.

De verschillende Riho-series bij BadkamerXXL

BadkamerXXL heeft verschillende Riho-series in het assortiment. Er zijn letterlijk tientallen series met allemaal hun eigen kenmerken: kleur, bijbehorende accessoires, soort bad. Populaire series zijn Bilbao en Yukon. In de Bilbao-serie kun je kiezen uit een aantal verschillende mat-witte vrijstaande baden in een prachtige ronde vormgeving. De Yukon is een half vrijstaand hoekbad, heel slim vormgegeven met een afgeschuind voeteneind waardoor veel ruimte kan worden bespaard. De whirlpoolinbouw is optioneel. Er is een bad en badkamer voor elke portemonnee. In de Yukon serie zijn badkamers van enkele honderden euro’s verkrijgbaar. In de Bilbao-serie loopt het al snel op tot enkele duizenden euro’s. Een populaire serie douchecabines is de Grid-serie die een industriële uitstraling heeft en daarmee helemaal in de pas loopt met de trend van het moment.

Aanvullende badkamerproducten

Naast de prachtige Riho-producten heeft BadkamerXXL nog veel meer in het assortiment. Van badkamermeubels tot spiegels en van toiletten tot wastafels, maar ook verlichting en verwarming. Je kunt je hele badkamer inrichten met producten uit hun assortiment inclusief de wand- en vloertegels, want ook die zijn er allerlei kleuren en materialen. Zo kun je bij BadkamerXXL stap voor stap jouw perfecte badkamer samenstellen.

Gerelateerd

Ontdekken

Mensen houden van de kerst

Voor veel mensen is de tijd van het jaar met de kerst. Ze houden...

De tijd van het jaar

Iedereen kent de tijd van het jaar wel. Het wordt weer december en de...

Alles over funko toys en wat hierbij komt kijken

Er zijn al veel mensen die het verzamelen van funko pops erg serieus nemen....

Glazenschilderijen.nl voor al je schilderijen van glas

Schilderijen van glas, dat zou toch ongelooflijk mooi zijn voor in jouw woning? Alleen...

Veiligheid garanderen op de motor: tips

Op de motor ben je vrij, maar ook een stuk kwetsbaarder dan wanneer je...

Wat is palmolie

Palmolie is een bekend product en de meeste van jullie hebben er wellicht al...

Populaire Categorien