Een blogsite met power en passie!

De winter komt er weer aan, is jouw huis al winterklaar?

Na een natte, gure herfst is het bijna tijd voor de winter, ben jij er al klaar voor? Je zult niet de enige zijn die er een hekel aan heeft, maar met de juiste aanpassingen in huis maak je er een hele gezellige periode van. Je kunt er nu eenmaal niets aan veranderen dat de temperaturen omlaag gaan, en dus kun je er maar beter het beste van maken. Allereerst de woonkamer, is deze al winterproof?

Maak je woonkamer winterproof

Bij winter denk je aan kou, en dus aan warme dekentjes. Investeer in wat zachte kussens en het liefst grote dekens, waar je met twee personen onder kunt. Gooi daarnaast even een kritisch oog op je televisie. Veel mensen kijken in de winter veel meer tv dan in de zomer. Logisch natuurlijk, want je kunt nu eenmaal niet in de tuin zitten. Of ben jij juist iemand die eindeloos Netflix kijkt, en dus super snel Ziggo internet wenst? Het loont de moeite om te checken of jouw internetabonnement snel genoeg is, en natuurlijk ook of je niet teveel betaalt. Met black Friday had je natuurlijk bij diverse aanbieders een goedkoop abonnement kunnen afsluiten, maar Ziggo internet is eigenlijk altijd betaalbaar, zeker als je kiest voor internet-only.

Wat zet je op tafel?

Om zoveel mogelijk van de winter te genieten moet je ook je manier van koken aanpassen. Salades vallen nu eenmaal niet zo in de smaak in de koudste maanden, en dus moet je overstappen op soepen en stoofpotjes. Als het maar warm is en goed vult, is het goed. Veel mensen eten in de winter meer calorieën, maar het is bewezen dat ze dat voornamelijk doen in de vorm van snoepgoed en chips. Als jij elke dag een gezonde maaltijd op tafel zet met veel groenten, vlees en een bron van koolhydraten, zul je heus niet flink aankomen als je gewoon blijft sporten. Juist door de kou zul je zelfs wat meer calorieën verbranden dan je normaal doet, dus de winter is geen excuus om aan te komen in gewicht!

Doe jezelf comfortabele kleding cadeau

Je wilt je natuurlijk comfortabel voelen in elk seizoen, maar in de winter is dat net wat moeilijker. Doe jezelf dus een plezier, en ga voor een nieuw paar sloffen, een warme joggingbroek van een zacht stofje, en als het even kan een warme badjas voor na het douchen. Dat zit toch net wat prettiger als je de warme badkamer uitstapt richting slaapkamer. Met een paar kleine aanpassingen in je garderobe voel jij je de hele winter prettig. Alles mag net wat wijder, zachter en vooral: in meerdere laagjes. Daarmee kun je de plank eigenlijk nooit misslaan!

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien