Een blogsite met power en passie!

Do’s en don’ts voor het kopen van je eerste crypto

Lijkt het jou wel wat om geld te verdienen met crypto maar weet je niet hoe je dat het best kunt aanpakken? Dan heb je het perfecte blog gevonden! In deze tekst leer je de belangrijkste do’s en don’ts voor de beginnende investeerder. Daaronder valt bijvoorbeeld wanneer je crypto het best kunt kopen en verkopen en hoe je risicomanagement gebruikt om verliezen te beperken. Ben jij al benieuwd geworden en lijkt investeren in crypto jou wel een leuk idee? Lees dan snel verder!

De belangrijkste do’s in de wereld van crypto

Wat moet je doen als je succesvol in crypto wilt handelen? Dit zijn de belangrijkste tips. Ten eerste is het belangrijk dat je goed onderzoek doet voordat je een coin koopt. Kijk bijvoorbeeld naar de koers en op het nieuws naar de munt die je wilt gaan kopen. Is die de afgelopen tijd veel op een negatieve manier naar boven gekomen? Dan is de kans groot dat de crypto in waarde gaat dalen en wil je die dus eigenlijk niet kopen. Tip twee: doe aan risicomanagement. Dit is een van de meest belangrijke tips! Heb nooit een enkele coin in je portfolio en verkoop een munt als deze onder een bepaalde waarde valt. Door meerdere crypto’s tegelijk te hebben vergroot je de kans dat je winst maakt. Maakt één van je coins verlies? Verkoop deze dan als hij 1-2% van je totale inzet aan verlies heeft gemaakt. Heb je voor alle coins in je wallet in totaal 1000 euro neergelegd? Dan wil je per coin maximaal 10-20 euro verlies maken. Met dit is je achterhoofd zorg je voor een beperkt verlies! Wil je wel meer munten in je portfolio maar weet je niet welke? De koers Ripple doet het al een paar maanden erg goed, net zoals die van avax (Avalanche)! Kijk daar dus zeker naar!

Don’ts: wat je niet moet doen

Je hebt net gelezen over de dingen die je wél moet doen als je crypto wilt gaan handelen, maar welke handelingen moet je nou juist ontwijken? Om te beginnen wil je nooit meegaan in een hype. Het kan erg verleidelijk zijn om in te kopen in een coin die ineens heel hard aan het stijgen is of waar veel over wordt gepraat. Vaak zijn dit stijgingen die een paar uren of dagen duren. Je zou hier dus winst op kunnen maken, maar dan zou je 24/7 vastgeplakt moeten zitten aan je laptop of telefoon. Dit soort hypes crashen vaak namelijk zo snel dat je het niet door hebt. Zo maak je dus snel verlies! Blijf rekening houden met al deze tips en begin zo zonder gedoe met investeren.

Gerelateerd

Ontdekken

Ontruiming van de woning

Op YouTube zijn allerlei video’s te vinden van mensen die woningen ontruimen. De video’s...

Wil jij ook geld lenen met een lening?

Geld kan erg belangrijk zijn. Geld heb je vaak dan ook op een dagelijkse...

Organiseer een succesvol personeelsfeest

Het organiseren van een personeelsfeest is niet alleen leuk voor de genodigden maar kan...

Wat heb ik nodig voor een vijver?

Natuurliefhebbers vinden het een must: een vijver in de tuin. Het zorgt voor afwisseling...

Een auto kopen of leasen?

Het leasen van een auto is tegenwoordig erg populair. Je betaalt dan maandelijks een...

De beste tuinplanten voor een prachtige tuin

Voor veel mensen is tuinieren echt een hobby. Maar als je net begint met...

Populaire Categorien