Een blogsite met power en passie!

Een vakantie naar het buitenland is geweldig!

Tijdens de zomervakantie zijn er diverse activiteiten die je zou kunnen ondernemen. Zo kun je ervoor kiezen om de tuin op te knappen, maar ook om familieleden te bezoeken. Een andere optie waar jaarlijks erg veel mensen voor kiezen, is om op vakantie te gaan. Dit kan gaan om een reis in Nederland, maar ook om een reis naar het buitenland. Een reis naar het buitenland kan door een verschil van cultuur erg bijzonder zijn. 

 

Naar welk land wil je toe gaan?

Er zijn onwijs veel landen waar het leuk is om naartoe te gaan. Zo kun je kiezen eens een echt traditionele pizza in Italië proeven, maar daarnaast is het ook leuk om een baguette te komen in Frankrijk. Denk bij het kiezen van een vakantiebestemming ook alvast na over de heen en terugreis. Als je bijvoorbeeld gerookte ham in Kroatië wilt eten, dan red je het waarschijnlijk niet om in één keer door te rijden. Zorg voor een tussenovernachting en rond de reis veilig af.

 

Ga naar een camping in Kroatië!

Als je naar Kroatië op vakantie wilt gaan, dan is het zeer aan te raden om een kijkje te nemen tussen de verschillende campings. In Kroatië heb je namelijk erg veel luxe campings waar voor zowel jong als oud veel te beleven valt. Een camping die zeker de moeite waard is om te bekijken, is camping Zaton Holiday Resort. Deze camping is door de klanten beoordeelt met een 8,6 en bevindt zich in Dalmatië. De camping bevindt zich direct aan zee en heeft een zandtrand. Het dorpje Nin ligt op twee kilometer van de camping vandaan en is erg sfeervol. Echter, voor een goede sfeer hoef je de camping eigenlijk helemaal niet af. Tijdens de avonden is er namelijk livemuziek en over de hele camping heen zijn er diverse plekken waar je een heerlijk koud drankje kan drinken. 

Pin in Nederland alvast wat euro's en bespaar daar geld mee!

In Kroatië wordt er betaald met kuna's. Om aan kuna's te komen kun je ervoor kiezen om in Kroatië te pinnen, maar het nadeel daarvan is dat je transactiekosten betaalt. De kosten hiervan kunnen al snel oplopen tot meer dan 10%. Op een vakantie waar je al snel meer dan 1000 euro uitgeeft is dat toch zonde. Om deze transactiekosten te ontlopen kun je eventueel in Nederland alvast geld pinnen en dit geld bij een lokaal bedrijf wisselen. Vaak ga je hier niet of nauwelijks op achteruit en dat is prettig. 

 

Gerelateerd

Ontdekken

Wat zijn de kosten van 12 zonnepanelen?

De keuze maken om zonnepanelen te nemen is erg slim. Je kan de winst...

Welke lamellen zijn geschikt voor jou?

Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende soorten lamellen. Maar welke lamellen zijn nou geschikt...

Heb jij zakenpartners nodig?

Een groothandel parket heeft zakenpartners. Zelfs een ziekenhuis heeft zakenpartners. Het maakt niet uit...

Waar kun je in beleggen?

Op het moment dat je veel geld op je rekening hebt staan, kan dit...

De waarde van eSIM voor de ondernemer

Als je (zelfstandig_ ondernemer bent, is het goed mogelijk dat je je mobiele telefoon...

De kou komt er weer aan

Het wordt steeds weer een beetje kouder, dit komt omdat de winter periode weer...

Populaire Categorien