Een blogsite met power en passie!

Er zijn zoveel campings in Frankrijk! Hoe kies je de juiste?

Frankrijk is nog steeds een van de meest favoriete vakantielanden van kamperende Nederlanders. En dat is niet voor niets. Het is er, natuurlijk, schitterend, het weer is er, over het algemeen, nog beter dan het weer in Nederland. Kamperen in Frankrijk kan op heel veel campings in Frankrijk. Je moet alleen even zelf bepalen welke campings in Frankrijk passen bij jouw idee van vakantie. Ga je op reis met (kleine) kinderen? Dan ga je natuurlijk opn zoek naar campings in Frankrijk waar voldoende vertier is voor de jeugd. Wil je vooral tot rust komen en de omgeving op de fiets of wandelend gaan ontdekken? Dan zijn campings in Frankrijk waar verder geen activiteiten worden georganiseerd misschien een beter plan.

Veel campings in Frankrijk zijn met hun tijd meegegaan

Waarschijnlijk heb je nog levendige herinneringen aan de toiletten op de campings in Frankrijk waar je vroeger met je ouders naartoe ging: een hurktoilet, wat een drama! Gelukkig is de gemiddelde camping in Frankrijk écht met de tijd meegegaan en zijn hurktoiletten niet meer zo algemeen als toen. Ook zijn de plekken op de campings in Frankrijk vaak een stuk ruimer dan een aantal jaren geleden. Het kamperen op campings in Frankrijk is zeker ook leuk voor mensen met minder goede herinneringen. Ga gewoon eens ontdekken hoe het nu is!

Wil je door naar Spanje?

Dan is het slim om wat campings in Frankrijk uit te zoeken voor een tussenstop. Je kunt dan, vanuit Nederland, wel in één keer naar Spanje willen rijden, maar waarom zou je? Je komt dan compleet kapot aan op je Camping Spanje. Dat is echt voor niemand leuk. Door één of misschien zelfs twee tussenstops te maken in Frankrijk gun je jezelf wat meer rust onderweg en kom je een stuk minder gestresst aan op de camping in Spanje. Het opzetten van je tent gaat dan ook een stuk gemakkelijker!

Ruim alles goed op voor volgend jaar

Heb je de afgelopen zomer fijn gekampeerd? Dan is het nu de tijd om alles weer netjes op te bergen. Bij veel mensen gaan alle kampeerbenodigdheden gewoon naar zolder. Maar het is veel verstandiger én handiger om alles nog eens goed te bekijken voor je het naar zolder brengt. Is er iets stuk? Laat het maken of doe het weg. Heb je iets gemist tijdens het kamperen? Schaf dat nu alvast aan. Dan grijp je volgend jaar niet weer mis. Zorg dat alles droog en schoon is voor je het voor een jaar opbergt.

Gerelateerd

Ontdekken

Met een personal trainer maak je echt flinke stappen

Wil je in het nieuwe jaar flink wat aan je gezondheid doen? Wil je...

Waar moet je rekening mee houden als je een...

Steeds meer bedrijven plaatsen een vlaggenmast voor hun winkel of voor hun bedrijfspand. Dat...

Een nieuwe machine financieren, wat zijn de mogelijkheden?

Als je een eigen bedrijf hebt, dan is de kans ontzettend groot dat je...

Is de inkoop jouw specialiteit? 

Veel bedrijven in Nederland die zich bezighouden met groothandel, hebben behoefte aan het hebben...

De beste koffie bestel je natuurlijk online 

Als je een koffieliefhebber bent en dus dagelijks meerdere bakken koffie drinkt, dan ben...

Waar kun je terecht voor het aanschaffen van tegoed?

Als je een mobiele telefoon of een spelcomputer hebt, dan kan het soms nodig...

Populaire Categorien