Een blogsite met power en passie!

Gezellig op visite

We mogen weer! We mogen weer bij elkaar op bezoek en een beetje dichterbij komen. Veel mensen hebben elkaar het afgelopen enorm moeten missen. We hebben belangrijke gebeurtenissen niet gevierd en nu kunnen we dat gelukkig inhalen. In deze blog vertel ik je hoe je een fijne samenkomst organiseert. Dat zal best wel weer even wennen zijn. Ik geef je wat ideeën. Lees je mee?

Veilig bij elkaar

Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat er nog wel maatregelen gelden. Dat is makkelijk om te vergeten nu de boel weer normaal lijkt. Toch zijn we nog niet helemaal in de groene zone. Dus houdt de website van de overheid in de gaten zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen rondom de maatregelen. Zo kan je met een gerust hart je vrienden en/of familieleden ontmoeten.

Een hapje en een drankje

We mogen natuurlijk weer naar buiten en het terras op maar het is net zo leuk om thuis een lekkere hapjestafel klaar te zetten, dat hebben we het afgelopen jaar wel geleerd. Op internet staan enorm veel leuke recepten voor jong en oud. Voor ervaren koks en beginnelingen. Kijk wat bij je past en wat jou en jouw gasten aanspreekt. Ga voor een lekkere wijn en verwen iedereen op deze samenkomst, dat hebben we wel verdiend.

Hang de slingers op

Zoals ik al zei, hebben we een hoop mooie momenten niet kunnen vieren dit afgelopen jaar. Tijd om het in te halen. Zo kan je een paar dagen achter elkaar met dezelfde groep samenkomen om kerst, sinterklaas en Pasen nog eens samen te vieren. Of je kan verlaat een babyshower organiseren voor een vriendin of een vrijgezellenfeestje met je inmiddels al getrouwde vriend. Alles kan en mag, we komen weer samen en dat is belangrijk. “Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen”

Een kleinigheidje in een mooie verpakking

Breng ook een cadeautje mee als je op bezoek bij iemand gaat. Je kan dozen kopen ter verpakking op de website van Vermeij. Die lekkere wijn waar ik het eerder over had? Die kan in een mooie wijndoos of verpak je cadeaus in een ander soort geschenkverpakking. Zo tover je een lach op iemands gezicht. En het is ook extra leuk om een cadeautje weg te mogen geven. We hebben het allemaal wel verdiend na het jaar dat we achter de rug hebben.

Gerelateerd

Ontdekken

Heeft Corona jouw reukvermogen beïnvloed?

Het reukvermogen is een krachtig zintuig. Het kan herinneringen oproepen, stemmingen creëren en zelfs...

Alles wat je moet weten over een Fairybell voordat...

Fairybell is een merk dat zich richt op het produceren van kerstbomen. Deze kerstbomen...

Je personeel belonen met een kerstgeschenk

De herfst is weer in ons land en dat zullen we weten. De dagen...

Drink voldoende water met een gepersonaliseerde drinkfles

Water drinken is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je lijf de voedingsstoffen die je...

Wil je ook kennis maken met padellen?

Misschien heb je er wel eens van gehoord, padellen! Het lijkt heel erg op...

In 5 stappen van ongedierte af

Ongedierte is een bedreiging en niemand vindt ze leuk. Hier zijn 5 stappen om...

Populaire Categorien