Een blogsite met power en passie!

Het wordt weer drukker op de weg

Het is gedurende de pandemie een tijdje rustig geweest op de weg maar nu is de drukt weer terug van weggeweest en is de dagelijkse file stress weer begonnen. Welke keuze maak je voor welk vervoermiddel wordt een steeds belangrijkere vraag. Om de files te ontlopen moet je ook een beetje slim zijn. In Nederland bewegen heel veel mensen zich dagelijks op de fiets voort. Even een boodschap doen of naar het werk als het niet te ver weg is, de fiets wordt daar veel voor gebruikt. Het verreweg meest gebruikte vervoermiddel in ons land blijft echter nog steeds de auto. Bijna dagelijks staan er files in de ochtend en avondspits. Ook buiten de spits hoeft er maar iets te gebeuren en we staan weer met z’n allen in een lange file. De auto is voor velen desondanks onmisbaar om van en naar het werk te gaan. De alternatieven die er zijn zoals de trein, tram, bus of metro blijken niet goed genoeg om het autoverbruik terug te dringen. In de Randstad wordt er veelvuldig van tram en metro gebruik gemaakt. De auto wordt dan op grote parkeerplaatsen buiten de stad gestald en de tram of metro brengt je dan snel op de plaats van bestemming.

Goederentransport

Het transport van goederen en pakketten beleeft top tijden. Het aantal online bestellingen is explosief gegroeid en al deze pakketten moeten ook op de plaats van bestemming worden bezorgd. Met name in de grote steden neemt hierdoor de verkeersdrukte nog verder toe. Er komen steeds meer transport bussen op de weg om de pakketten te bezorgen. hubbel heeft daar een perfecte oplossing voor. Aan de rand van Den Haag worden de pakketten opgeslagen en met kleinere elektrische voertuigen worden ze naar de plaats van bestemming gebracht. De verkeersdruk neemt hierdoor flink af en de grote transportwagens hoeven de stad niet meer in. cross docking transport kan ook helpen om de opslag van pakketten te verminderen. Op het moment dat een zending geleverd wordt gaat het meteen over in de wagen die de goederen gaat leveren zonder opgeslagen te worden.

Het milieu is de grote winnaar

Als het hubbel concept navolging krijgt en verder wordt uitgebreid dan gaat dat winst opleveren voor het milieu. De grote vrachtwagens komen niet meer in de stad wat veel uitstoot scheelt. De kleine elektrische bezorgauto’s zijn veel praktischer en milieuvriendelijker. Dit concept heeft de toekomst!

Gerelateerd

Ontdekken

Do’s en don’ts voor het kopen van je eerste...

Lijkt het jou wel wat om geld te verdienen met crypto maar weet je...

Kan beton ciré in een sportruimte?

Als je een sportzaal wilt inrichten, moet je eerst bedenken welke sport je gaat...

Gezond blijven van binnen en van buiten: tips voor...

Gezond blijven is niet alleen belangrijk voor je lichamelijke welzijn, maar ook voor je...

Wat moet je doen als je schade hebt door...

Als je schade hebt ondervonden door iemand anders zijn of haar toedoen, is dat...

Het opstarten van een nieuw bedrijf

Voor velen is het een droom; het starten van een eigen onderneming. Toch is...

Wat zijn de voordelen van het werken in de...

Dagelijks maken veel mensen gebruik van verschillende horeca gelegenheden. Gelukkig hebben we hiervan over...

Populaire Categorien