Een blogsite met power en passie!

Is private lease iets voor jou?

Als je gebruik maakt van private lease, dan huur je een auto voor een langere termijn. Je betaalt hier elke maand hetzelfde bedrag voor. Met private lease kan je vooral genieten van de voordelen van een auto. Je hoeft namelijk niks te regelen, je hoeft alleen maar te zorgen dat de tank vol is en dat je de auto eens in de zoveel tijd naar de wasstraat brengt. Verder wordt alles geregeld door het bedrijf waarmee jij een private leasecontract hebt. Alle verzekeringen zitten erbij en als er iets mis is kun je altijd naar het bedrijf bellen. Zij zorgen ervoor dat alles goed verloopt.

Nieuwe private leaseauto

Wil je een gloednieuwe private leaseauto? Dat kan! Zelfs als je al een auto hebt dan kan je deze vaak inruilen bij het bedrijf waar jij graag een auto wil gaan leasen. Je hoeft niet veel geld neer te leggen, alleen een maandelijks bedrag. Maar als je een nieuwe private leaseauto wil, betaal je natuurlijk wel wat meer dan een occasion. Dus het ligt er maar net aan wat je wil. Het is natuurlijk wel een voordeel dat je jouw oude auto in kunt ruilen. Zo kun je bijvoorbeeld vergelijken of je met een leaseauto goedkoper uit bent dan met de auto die je op dat moment hebt.

Private lease occasions

Gelukkig zijn er dus ook private lease occasions. Dit is vaak goedkoper dan een nieuwe auto, wat logisch is. Maar dit betekent natuurlijk niet dat de auto niet goed is. Een occasion hoeft ook helemaal niet oud te zijn en veel bedrijven hebben een groot aanbod aan occasions zodat je kunt kiezen welke auto het beste bij je past. Je kunt vragen of je een proefritje mag maken om te kijken of de auto lekker rijdt. Je kunt dit ook met meerdere auto’s doen zodat je ze met elkaar kunt vergelijken.

Leasen of een auto kopen

Het is aan jou of je een auto wil leasen of een auto wil kopen. In sommige situaties is het beter en goedkoper om een auto te leasen. Je kunt ook om advies vragen bij een bedrijf dat hier verstand van heeft. Of zet je maandelijkse kosten op een rijtje zodat je het met elkaar kunt vergelijken. Elke situatie is natuurlijk anders dus eigenlijk kun je zelf het beste bekijken welke optie voor jou beter is.

Gerelateerd

Ontdekken

Bedrijfsuitje in Eindhoven: Zaalverhuur voor een onvergetelijk feest!

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Eindhoven?...

Buiten slapen? De magie van een tuinbed voor een...

Heb je ooit gedroomd van een ontspannende middagdut in de buitenlucht? Met een tuinbed...

Stikstofberekening: Hoe het jouw bouwproject kan redden

Heb je wel eens gehoord van stikstofberekening? Als je betrokken bent bij een bouwproject,...

5 redenen waarom bedrukte bekers voor jouw bedrijf een...

Bedrukte drinkbekers, zoals koffiebekers en waterbekers, kunnen een zichtbaar impact hebben binnen het bedrijfsleven....

Een magazine of tijdschrift kan je geheel zelf ontwerpen

Soms is het voor een schoolopdracht belangrijk om een eigen magazine of tijdschrift te...

De uitgebreide mogelijkheden van LMS bij PlusPort

In de moderne zakelijke wereld, waar leren en ontwikkeling van werknemers centraal staan, is...

Populaire Categorien