Een blogsite met power en passie!

Koelcel of vriescel kopen, waar moet je op letten?

Heb je een nieuwe koelcel of vriescel nodig voor je onderneming? Let dan op, want er zijn verschillende belangrijke zaken waar je goed naar moet kijken. Het is natuurlijk geen goedkope investering en je wilt daarom een verstandige keuze kunnen maken. Een koelcel en een vriescel kunnen samen al snel duizenden euro’s kosten. Je wilt hier lang mee kunnen werken en is het van belang dat je goed kijkt naar de diverse varianten. Waar moet je nu allemaal op letten? In dit artikel gaan we dit uitgebreid behandelen zodat je er meer over te weten komt.

Waar moet je precies op letten? 

De vries/koel behoefte is van iedere organisatie natuurlijk anders. De kwaliteit is toch echt de belangrijkste factor waar je naar moet kijken. Je wilt natuurlijk kunnen vertrouwen op de vriescel, zodat je producten langer goed kunt houden. Wanneer je een horeca-onderneming hebt, wil je natuurlijk je klanten verwennen met verse producten. Dit kan alleen wanneer je een koelcel of vriescel hebt van een hoge kwaliteit. Hierbij zijn er verschillende zaken van groot belang bij het uitkiezen van een vriescel. Je wilt kijken naar de koel/vries behoefte van je onderneming, maar ook naar de kwaliteit van de vriescel. Kijk ook goed naar het energieverbruik van de vriescel, zodat de energierekening niet te hoog oploopt. Je wilt daarnaast ook het benodigde onderhoud in de gaten houden. Sommige koelcellen en vriescellen hebben namelijk extra onderhoud nodig en je wilt hier rekening mee houden.

Rek stelling van de koelcel

Door rekstellingen in een koelcel te plaatsen, kun je deze veel efficiënter gebruiken. Met een rek stelling zorg je ervoor dat je producten sneller kunt vinden in de koelcel. Vooral als je iets snel moet pakken is dit de ideale oplossing. In de horeca is het namelijk altijd druk en moeten er zaken snel gebeuren. De stellingen worden gemaakt van aluminium en dat is natuurlijk stevig en duurzaam. Kies wel voor de juiste maat, omdat je natuurlijk wilt dat de rek stelling past in de koelcel.

Gebruik je de koelcel of vriescel intensief? Dan is het van belang dat je kiest voor een duurzame koelcel. Je verbruikt op deze manier minder energie en je bespaart veel kosten op je energierekening. Sommige merken zijn duurzamer dan de andere en je moet deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Op deze manier vindt je een koelcel die aansluit op je wensen en behoefte.

 

Gerelateerd

Ontdekken

Wat is een onderwijs Assessment?

Een onderwijs Assessment is een onderzoek dat leraren doorlopen om te bepalen welke kwaliteiten...

Wat is er te doen in Amsterdam?

Er zijn veel mensen die het leuk vinden om er af en toe op...

Tips bij luiers kopen

Ga je voor het eerst luiers kopen voor je pasgeboren baby? Leuk, maar wel...

Mooie wandelroutes in Nederland: voor alle leeftijden

Als je op zoek bent naar een buitenactiviteit die u naar de mooiste plekjes...

Hoog sensitief? Vraag hulp aan HogerSensitief

Mensen die hoog sensitief zijn, kunnen het soms zwaar hebben. Ze zijn namelijk extra...

Manieren om met honden te werken

Veel mensen vinden honden leuke dieren. Dit komt omdat honden vriendelijke en leuke dieren...

Populaire Categorien