Een blogsite met power en passie!

Manieren om je huis te decoreren

Ben jij onlangs verhuisd of voelt je woning gewoon nog net niet af? Dan is het een goed idee om je interieur eens op te fleuren door middel van decoratie. Dit kan op allerlei (subtiele) manieren. Lees hier meer over het decoreren van de trap en het aanbrengen van textiel in je interieur. Ook kunst aan de muur komt aan bod.

De trap

Misschien denk je niet zo snel na over je trap, maar het is in vele woningen wel een punt dat je makkelijk kunt decoreren. Het is vaak in het zicht en mag er dus ook wel mooi uitzien. Kies bijvoorbeeld voor trapmaantjes of andere kunststof trapmatten. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar voelt ook prettig aan je voeten. Zo kun je lekker zonder schoenen op je trap lopen en blijven je voeten warm. Je hoeft je geen zorgen te maken om uitglijden. Een andere leuke optie is het verven van je trap, dit kan ook prima in een vrolijke kleur.

Textiel

De kracht van textiel is de warme en fijne sfeer dat het afgeeft. Een huis is nog niet op zijn gezelligst als je nog geen gordijnen, kussens en dekens hebt toegevoegd. Dit geeft namelijk de mogelijkheid om kleur in te brengen, je kunt hier ook veel mee variëren. Misschien wil je liever geen muur verven in een felle kleur maar wil je wel gezellige printjes op je kussens voor op de bank. Maar ook de gordijnen brengen veel verandering met zich mee, het maakt de ramen gewoon net iets leuker. Indien je niet zo’n fan bent van zachte materialen kun je ook kiezen voor lederen kussens of ander soort hoezen.

Kunst aan de muur

Zijn jouw muren nog een beetje kaal? Hang dan eens wat mooie schilderijen aan de muur! Je kunt vast wat vinden in een lokale kunst winkel, of bestel gewoon online een print van een poster die jij mooi vindt. Deze kun je inlijsten en aan de muur ophangen, kies een klein formaat als je liever niet wil boren. Kleine lijsten kun je namelijk gemakkelijk ophangen met kleef spijkers. Niet zo’n fan van kunst? Hang dan wat planken aan de muur op waar je bijvoorbeeld plantjes op zet, of ga gewoon voor persoonlijke foto’s van jou en je familie.

Conclusie

Het decoreren van woningen is leuk om te doen, dit is namelijk de finishing touch!

 

Gerelateerd

Ontdekken

Ontruiming van de woning

Op YouTube zijn allerlei video’s te vinden van mensen die woningen ontruimen. De video’s...

Wil jij ook geld lenen met een lening?

Geld kan erg belangrijk zijn. Geld heb je vaak dan ook op een dagelijkse...

Organiseer een succesvol personeelsfeest

Het organiseren van een personeelsfeest is niet alleen leuk voor de genodigden maar kan...

Wat heb ik nodig voor een vijver?

Natuurliefhebbers vinden het een must: een vijver in de tuin. Het zorgt voor afwisseling...

Een auto kopen of leasen?

Het leasen van een auto is tegenwoordig erg populair. Je betaalt dan maandelijks een...

De beste tuinplanten voor een prachtige tuin

Voor veel mensen is tuinieren echt een hobby. Maar als je net begint met...

Populaire Categorien