Een blogsite met power en passie!

Outfits met de leukste merken

Het is weer zomer! En dat betekent dat we de leukste jurkjes tevoorschijn halen. De dikke truien en andere verhullende kledingstukken gaan terug de kast in. We kijken naar nieuwe en populaire merken en slaan weer in. In deze blog vertel ik je over twee leuke merken en hoe je items van deze merken kan stijlen voor de leukste looks deze zomer. Lees je mee?

Een beetje over deze twee

Ik wil je vertellen over Guess en Josh V. deze merken bieden hoge kwaliteitskleding voor een goede prijs. Geen snelle mode, zoals we nu veel horen. Het is veel duurzamer omdat de kwaliteit hoger ligt. Guess is een Amerikaans kledingmerk voor zowel mannen als vrouwen dat is opgericht in Amerika. Josh V vindt de oorsprong op Nederlandse bodem. Dit merk is in 2011 opgericht door een Amsterdamse mode-onderneemster genaamd Josh Veldhuizen. Het merk is in een enorm tempo heel erg gegroeid en trad al snel buiten de Nederlandse landgrenzen. Beide labels kenmerken zich met mooie kledingitems die goed te combineren zijn en zeker niet al te veel schreeuwen. Juist daarin ligt hun kracht. De items zijn klassiek en tijdloos.

Een zomerse dag outfit

Een zomerse outfit moet natuurlijk luchtig zijn. Kijk daarom op de website van Josh V voor de Renie Blouse. Deze blouse is mooi gesneden, kort maar niet te kort en heerlijk luchtig. Combineer hem met gouden accenten en een mooie laars. Zo lijken je benen onder dit jurkje nog langer. Omdat laarzen warm kunnen zijn in de zomer ga je voor een stoere cowboylaars onder dit vrouwelijke jurkje.

Tijd om er op uit te gaan

En aan het einde van de dag is het tijd voor een hapje, drankje en wellicht ook een dansje. De kledingstukken van Josh V zijn goed te combineren met de tassen van Guess. Zeker de Layla Top Zip Shoulder Bag is een gouden item. Door de felle blauwe kleur geef je je outfit een boost en spring je ongetwijfeld in het oog. Houd de rest van je outfit rustig zodat deze tas echt het accent vormt.

Zo gekocht JHP Fashion

Beide merken kan je vinden op de website van JHP Fashion. Deze website staat vol met geweldige merken. Zo kan je allemaal mooie kleding winkelen op één plek. Zo wordt shoppen helemaal leuk én makkelijk. Sla meteen wat moois in voor deze zomer. Na de afgelopen maanden binnen mogen we onszelf best wel even verwennen.

Gerelateerd

Ontdekken

Wat is de ideale kamerplant voor in mijn woning?

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het interieur van hun woning. Dit heeft...

Bij een voertuig voor op de weg hoort een...

Een motorrijbewijs geeft vrijheid in je doen en laten. Je kunt er als eigenaar...

Bij Apotheekonline.net bestel je Viagra online

Voor sommige zaken ga je niet graag naar de apotheek bij jou in het...

De kracht van een stamrecht BV

Hoe goed bent u in economie? Vroeger werd ik altijd heel snel uit deze...

Dit moet je weten over een epoxy vloer 

Voorheen zag je epoxyvloeren enkel in winkel- en bedrijfsruimtes. Echter, tegenwoordig zie je in...

Waar kun je een wiellader voor gebruiken?

De kans is erg groot dat je ooit al eens van een wiellader hebt...

Populaire Categorien