Een blogsite met power en passie!

Stedentrip Praag boeken

Naar weken lang gewerkt te hebben ben je toe aan een vakantie. Kies je voor een vakantie in het buitenland of een vakantie in eigen land? Daarnaast moet je kijken wat de bestemming wordt van je vakantie. Kies je voor een warm land zoals Spanje of voor een kouder land waar je een wintersport kunt houden. Daarnaast kun je ook kiezen voor een stedentrip en kun je op deze manier veel mooie bezienswaardigheden tegenkomen. Stedentrip Praag is de ideale stedentrip en is een van de mooiste hoofdsteden van Europa. Het centrum van Praag is wonderschoon en hier kun je veel mooie foto’s maken. Ben je fotogeniek? En hou je van een stad met veel historische hoogtepunten? Dan is Praag de ideale stad om te bezoeken en kun je ideaal een stedentrip Praag boeken!

Bezienswaardigheden

Je hebt veel bezienswaardigheden, maar is het wel handig om deze te kennen. De Karelsbrug is een van de mooiste bruggen van Nederland en deze is alleen toegankelijk voor voetgangers. De brug is aangelegd in het jaar 1357 en sindsdien zijn er veel mensen de rivier overgestoken via de brug. De totale lengte van de brug is 500 meter en is perfect voor het maken van een mooie foto. In de kerst maanden is er ook een grote kerstmarkt in Praag, deze bevindt zich in het old town square. Een mooi pleintje waar je in de zomer veel mooie en gezellige terrasjes kunt vinden. In dit gedeelte van de stad kun je ook veel betere restaurants vinden vergeleken met de rest van de stad. 

Foodtrip

Als je een stedentrip maakt in het buitenland kun je natuurlijk ook veel lekkere gerechten proeven. Ieder land heeft een andere cultuur en hier worden andere gerechten gegeten dan in eigen land. Ben je in Praag op een stedentrip? Dan kun je ook veel van de herkenbare gerechten proeven die Praag heeft. De Tsjechische gerechten zijn smaakvol en bevatten veel vlees en scherpe kruiden. Daarnaast zijn er veel restaurants in Praag en kun je deze hier allemaal proeven. Ook kun je de veel tips krijgen in de restaurants van de lokale bewoners en kun je op deze manier de stedentrip succesvoller maken. Daarom is het verstandig om de foodtrip te maken op de eerste dag van de stedentrip, zo zorg je ervoor dat je alle tips goed kunt gebruiken. Kijk op het internet naar de beste restaurants van de stad Praag, je kunt eventueel ook kijken op het old town square.

Gerelateerd

Ontdekken

Wat is een onderwijs Assessment?

Een onderwijs Assessment is een onderzoek dat leraren doorlopen om te bepalen welke kwaliteiten...

Wat is er te doen in Amsterdam?

Er zijn veel mensen die het leuk vinden om er af en toe op...

Tips bij luiers kopen

Ga je voor het eerst luiers kopen voor je pasgeboren baby? Leuk, maar wel...

Mooie wandelroutes in Nederland: voor alle leeftijden

Als je op zoek bent naar een buitenactiviteit die u naar de mooiste plekjes...

Hoog sensitief? Vraag hulp aan HogerSensitief

Mensen die hoog sensitief zijn, kunnen het soms zwaar hebben. Ze zijn namelijk extra...

Manieren om met honden te werken

Veel mensen vinden honden leuke dieren. Dit komt omdat honden vriendelijke en leuke dieren...

Populaire Categorien