Een blogsite met power en passie!

Tips om het spannend te houden in de relatie

In de beginfase van een relatie is alles vaak nog erg spannend. Die eerste weken tot maanden worden vaak de witte broodsweken genoemd, in het Engels ook wel de 'honeymoon phase', en het is precies die periode waar veel mensen het meest van genieten. Sommige mensen zijn zelfs verslaafd aan deze periode. Echter is het een fase, en houdt deze nooit lang stand. Betekent dat dat je relatie niet meer goed is? Zeker niet! Het is heel normaal om over te gaan op een periode die wat serieuzer aan voelt en minder spannend na een tijdje. Gelukkig zijn er manieren om je relatie spannend te houden, als je voelt dat je echt in een sleur bent terecht gekomen. Hier delen we een aantal tips om de passie in de relatie in stand te houden.

Houdt het spannend in de slaapkamer

Als we praten over dingen spannend houden in een relatie, dan is een van de eerste categorieën waar we naar kijken natuurlijk het seksleven. Door dingen spannend te houden in de slaapkamer, bouw je passie en intimiteit op, die tot buiten de slaapkamerdeur kunnen reiken. Er zijn verschillende manieren waarop je meer spanning kunt creëeren in de slaapkamer. Bijvoorbeeld door je geliefde een keer te verrassen met sexy lingerie. Maar ook een rollenspel kan soms erg veel spanning en lust opwekken tussen elkaar. Experimenteer met speeltjes of een ander soort condoom dan je normaal gebruikt, bijvoorbeeld met ribbeltjes. Ben je iemand die dit soort nieuwe dingen in de slaapkamer misschien te spannend en wat ongemakkelijk vindt? Dan is het belangrijk om je kwetsbaar op te blijven stellen naar je partner toe en te communiceren. Neem het vooral allemaal niet te serieus!

Ga regelmatig samen erop uit

Naast spanning in de slaapkamer, is het ook belangrijk om romantische avondjes en weekendjes weg samen te plannen. Het kan nog wel eens voor komen dat dit na een tijdje stopt, en dat jullie al snel elk weekend op de bank hangen. Dit kan soms natuurlijk ook erg fijn zijn, maar wat afwisseling in omgeving en activiteiten met elkaar zorgt voor wat frisse energie in jullie relatie. Bovendien is het altijd goed om samen nieuwe ervaringen op te doen. Dus spreek met elkaar af om regelmatig een avondje of dagje uit te plannen.

Breng tijd door met andere stelletjes

Als je het gevoel hebt dat jullie relatie in een sleur is terecht gekomen, dan kan het helpen om tijd door te brengen met andere stellen. Met name stellen die dezelfde normen en waarden hebben als jullie en een stabiele relatie met elkaar hebben. Door tijd met andere stellen door te brengen, kunnen jullie bijvoorbeeld openlijk praten over typische "relatiedingetjes" en er al gauw achter komen dat jullie misschien wel niet de enige zijn die bepaalde dingen voelen of meemaken in jullie relatie!

Gerelateerd

Ontdekken

Heeft Corona jouw reukvermogen beïnvloed?

Het reukvermogen is een krachtig zintuig. Het kan herinneringen oproepen, stemmingen creëren en zelfs...

Alles wat je moet weten over een Fairybell voordat...

Fairybell is een merk dat zich richt op het produceren van kerstbomen. Deze kerstbomen...

Je personeel belonen met een kerstgeschenk

De herfst is weer in ons land en dat zullen we weten. De dagen...

Drink voldoende water met een gepersonaliseerde drinkfles

Water drinken is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je lijf de voedingsstoffen die je...

Wil je ook kennis maken met padellen?

Misschien heb je er wel eens van gehoord, padellen! Het lijkt heel erg op...

In 5 stappen van ongedierte af

Ongedierte is een bedreiging en niemand vindt ze leuk. Hier zijn 5 stappen om...

Populaire Categorien