Een blogsite met power en passie!

Verantwoord trakteren met uitdeelzakjes chips

Scholen zijn zich steeds bewuster van ongezonde traktaties. Gezonde(re) traktaties worden steeds meer de norm, al hebben we wel nog een behoorlijke slag te slaan. Een plak cake met slagroom, vette chips of een snoepketting kunnen eigenlijk niet meer. Inmiddels heeft 1 op de 6 kinderen overgewicht, dus er moet ook wel echt iets veranderen. Hoe laat je je kind leuk en verantwoord trakteren, zonder met een bosje wortelen aan te komen? Daar is een oplossing voor. 

Het probleem

In supermarkten zijn legio soorten chips te vinden. Het probleem is dat de meeste chips gefrituurd zijn. Ook de groente chips. Deze lijken gezonder, maar door het vet zit er veel vet in. Het vet komt uit olie en wordt ook wel transvet genoemd. De meest ongezonde soort vet. Dus ondanks dat chips lekker zijn, zijn ze niet zo goed voor je. Hier heeft Food2Smile een oplossing voor!

Guilt-free snacken

Food2Smile is een ster in het ontwikkelen van gezondere én lekkere producten, waaronder chips. Guilt-free snacken noemen ze dat. Zonder toegevoegde suikers, glutenvrij, vegan én tot wel 60% minder vet dan gefrituurde chips. De popped chips worden gemaakt van half soja, half aardappel, waardoor de uitdeelzakjes chips een bron van eiwitten bevatten én vezelrijk zijn. En niet geheel onbelangrijk; ze zijn ook nog eens lekker! 

Chips met minder vet

De uitdeelzakjes chips van Food2Smile kunnen dus ook prima gebruikt worden als verantwoorde traktatie. De chips wordt verkocht in versies van 75 gram, maar ook van 25 gram. Perfect om uit de delen. Je kunt je traktatie al snel leuk maken door een springtouw om de chips te wikkelen of, door de zakjes in feestelijke popcorn bakjes te stoppen. Verantwoord, maar tóch iets waar je kids mee aan kunnen komen. Kinderen blij, school blij, jij blij. 

Verantwoord trakteren

Op het eerste gezicht zal het lijken alsof je toch met een zakje gefrituurde chips aankomt, maar niets is minder waar. De uitdeelzakjes chips worden, net als mais bij popcorn, gepopt en zullen een glimlach op de gezichtjes toveren (en ook op die van de ouders, trouwens). Verantwoord trakteren was nog nooit zo leuk én makkelijk!

Gerelateerd

Ontdekken

Met een personal trainer maak je echt flinke stappen

Wil je in het nieuwe jaar flink wat aan je gezondheid doen? Wil je...

Waar moet je rekening mee houden als je een...

Steeds meer bedrijven plaatsen een vlaggenmast voor hun winkel of voor hun bedrijfspand. Dat...

Een nieuwe machine financieren, wat zijn de mogelijkheden?

Als je een eigen bedrijf hebt, dan is de kans ontzettend groot dat je...

Is de inkoop jouw specialiteit? 

Veel bedrijven in Nederland die zich bezighouden met groothandel, hebben behoefte aan het hebben...

De beste koffie bestel je natuurlijk online 

Als je een koffieliefhebber bent en dus dagelijks meerdere bakken koffie drinkt, dan ben...

Waar kun je terecht voor het aanschaffen van tegoed?

Als je een mobiele telefoon of een spelcomputer hebt, dan kan het soms nodig...

Populaire Categorien