Een blogsite met power en passie!

Voor je het weet is het zover

Het lijkt allemaal nog zover weg. De koude, donkere maar o zo gezellige decembermaand is er weer voor je het weet. Ook al zitten we nu nog middenin de zomer, bij veel bedrijven zijn de voorbereidingen voor de feestmaand al in volle gang. December is ook weer de tijd om een van de talloze kerstmarkten te bezoeken. Vanaf half november worden vele stadscentra omgetoverd tot een sprookjesachtige omgeving. Duizenden Nederlanders reizen af naar België, Duitsland of Frankrijk om zich te vergapen aan al het lekkers en moois. Ook in ons eigen land zijn er een aantal druk bezochte kerstmarkten. Een van de bekendste is de kerstmarkt in Valkenburg. Naast de bovengrondse kerstmarkt kan je daar ook een tweetal ondergrondse markten bezoeken in de grotten. In Valkenburg is er ook de mogelijkheid om in de Decembermaand diverse culinaire wandeltochten te maken. De routes brengen je door het centrum, langs de kerstmarkten en een aantal leuke restaurants.

Duitse kerstmarkten

De kerstmarkten in Duitsland zijn zowel bij de Duitsers als ook bij de Nederlanders enorm populair. Bekende Duitse kerstmarkten vinden onder andere plaats in Keulen, Oberhausen, Düsseldorf, Münster en Dortmund. De reisafstand vanaf Nederland is beperkt, waardoor er vele Nederlanders met de bus, trein of auto afreizen naar een van deze steden. De kerstmarkt in Oberhausen is gelegen naast een enorm groot winkelcentrum waar zich rond de 250 winkels bevinden. De combinatie van het doen van je kerstinkopen en het slenteren over de kerstmarkt maakt deze locatie zeer aantrekkelijk. Rondom de kerstmarkt staan diverse hotels waardoor het nog aantrekkelijker wordt om je verblijf in Oberhausen te verlengen. Ook voor kinderen is er vanalles te doen. Op de kerstmarkt bevindt zich een sneeuwbaan waar je op banden naar beneden kan glijden. Er is ook een reuzenrad.

Kerstgeschenken

December is ook de tijd van het jaar om je familie en geliefden weer eens flink te verwennen met mooie cadeaus. Als je verre familie hebt dan is het online bestellen en versturen van een cadeau ook een leuke optie. Een brievenbus kerstpakket is leuk om te krijgen en om te geven. Ook veel bedrijven verwennen hun personeel in de Decembermaand. Een kerstgeschenk personeel is voor veel bedrijven de manier om hun personeel te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Dat kan in de vorm van het traditionele kerstpakket maar er zijn nog zoveel meer leuke verrassingen te bedenken. Als werkgever kan je jezelf in deze feestmaand van je beste kant laten zien.

Gerelateerd

Ontdekken

Mensen houden van de kerst

Voor veel mensen is de tijd van het jaar met de kerst. Ze houden...

De tijd van het jaar

Iedereen kent de tijd van het jaar wel. Het wordt weer december en de...

Alles over funko toys en wat hierbij komt kijken

Er zijn al veel mensen die het verzamelen van funko pops erg serieus nemen....

Glazenschilderijen.nl voor al je schilderijen van glas

Schilderijen van glas, dat zou toch ongelooflijk mooi zijn voor in jouw woning? Alleen...

Veiligheid garanderen op de motor: tips

Op de motor ben je vrij, maar ook een stuk kwetsbaarder dan wanneer je...

Wat is palmolie

Palmolie is een bekend product en de meeste van jullie hebben er wellicht al...

Populaire Categorien