Een blogsite met power en passie!

Waar vind je goede zeevakanties?

Je wilt graag aan het water liggen in de zomer, drankje in de hand en lekker van de zon genieten. Maar toch houd je niet van ver reizen. Misschien vind je vliegen eng, of hebben jij of je kinderen heimwee. Dit moet je natuurlijk niet tegenhouden van genieten van je vakantie. Heb je nagedacht over een vakantie in eigen land?

In eigen land aan zee

Nederland is een prima vakantieland. Zeeland bijvoorbeeld. Je kan gerust een zomer lang camping Nederland aan zee, wat wil je nog meer? Genieten van de zon op je gezicht terwijl je aan het strand ligt is toch iets wat je niet wilt missen in de zomer. Campingkidz.nl bied genoeg mogelijkheden te kamperen Zeeland. De makkelijkste en voordeligste manier om te genieten van een vakantie in eigen land. De zeeuwse kust is natuurlijk een prachtige vakantiebestemming voor elk gezin, elke dag zon, zee en zand is natuurlijk niet te missen in de zomer. 

Het vermaken van de kinderen

Natuurlijk zijn de campings van campingkidz.nl geschikt voor kinderen van jong tot oud. Het animatieteam is aanwezig om jouw kind te vermaken gedurende de dag. Voor de kleinste kleintjes hebben veel velden afsluitbare hekken, zodat ze niet opeens verdwijnen in de bosjes, of terug naar de tent proberen te kruipen. 

Wat kunnen de pubers doen?

Voor de tieners heeft het animatieteam allemaal activiteiten klaarstaan zodat jouw puber ook gegarandeerd vrienden maakt op vakantie, daarnaast is er ook een hang-out waar tieners heen kunnen om te chillen in de avond of overdag.

Maak een strandwandeling! 

Naast de camping zelf is Zeeland ook simpelweg een mooie plek. Prachtige natuur en genoeg ruimte voor strandwandelingen. Op zoek naar een dagje uit? Bezoek Middelburg en geniet van mooie musea, of ga ergens koffie drinken en shoppen. 

Bezoek de omgeving

Toch niet zo’n fan van Zeeland? Misschien is het net wat te ver weg, of wil je toch iets wat beter aansluit op jullie gezin. Geen zorgen, er zijn genoeg andere campings te vinden aan de kust. De campings van campingkidz.nl heeft campings van Zeeland tot de waddeneilanden.

Ga naar texel!

Op Texel bijvoorbeeld zijn zelfs een hoop boerderijcampings te vinden. Hier kan je genieten van de rust van het platteland, terwijl jouw kinderen van het animatieteam leren hoe ze eieren bij de kippen weg halen, of hoe je de geitjes melk moet geven. De boerderijen zijn bijna allemaal uitgerust met gratis wifi, een broodjesservice voor een vers ontbijtje en zijn allemaal recent opgeknapt voor de beste comfort.

Gerelateerd

Ontdekken

Wat is een onderwijs Assessment?

Een onderwijs Assessment is een onderzoek dat leraren doorlopen om te bepalen welke kwaliteiten...

Wat is er te doen in Amsterdam?

Er zijn veel mensen die het leuk vinden om er af en toe op...

Tips bij luiers kopen

Ga je voor het eerst luiers kopen voor je pasgeboren baby? Leuk, maar wel...

Mooie wandelroutes in Nederland: voor alle leeftijden

Als je op zoek bent naar een buitenactiviteit die u naar de mooiste plekjes...

Hoog sensitief? Vraag hulp aan HogerSensitief

Mensen die hoog sensitief zijn, kunnen het soms zwaar hebben. Ze zijn namelijk extra...

Manieren om met honden te werken

Veel mensen vinden honden leuke dieren. Dit komt omdat honden vriendelijke en leuke dieren...

Populaire Categorien