Een blogsite met power en passie!

Alles wat je moet weten over een Fairybell voordat je er een gaat kopen

Fairybell is een merk dat zich richt op het produceren van kerstbomen. Deze kerstbomen zijn niet de kerstbomen die je zomaar in het bos kunt vinden. Door de jaren heen zijn er steeds meer mensen die vooral de nadelen van een echte kerstboom gaan zien. Hierdoor zijn er steeds meer alternatieven op de markt gekomen voor deze kerstbomen. Waar er eerst veel plastic kerstbomen werden gekocht, zijn de Fairybell kerstbomen nu erg populair aan het worden. Deze bomen gaan jarenlang mee en laten geen rotzooi achter, zoals andere kerstbomen. 

 

Verschillende soorten Fairybell kerstbomen

Je kunt een Fairybell kerstboom verkrijgen in verschillende uitvoeringen en groottes. Er is zowel een vlaggenmast kerstboom als een uitvoering zonder flash-light. De bomen die je bij Fairybell kunt kopen bestaan uit een grote hoeveelheid lichtjes. Als je ervoor kiest om een kerstboom te kopen met flashlight zal er ongeveer 5% van de lichtjes constant knipperen. Sommige mensen vinden dat dit een net wat extra leuke uitstraling geeft aan de boom, dit terwijl andere mensen het eigenlijk maar overdreven vinden. Er zijn verschillende groottes als het gaat om Fairybell kerstbomen. Je kunt ze onder andere verkrijgen in een hoogte van 3,4 of 6 meter. De kerstverlichting wordt bij deze formaten geleverd met een middenstok. Op deze manier kun je de kerstboom makkelijk opzetten door de middenstok op een veilige ruime plek in de tuin te zetten.

 

De Fairybell kerstbomen die groter zijn dan 6 meter

Er zijn bij Fairybell erg grote maten kerstbomen waar je uit kunt kiezen. Wanneer je kiest voor een formaat dat groter is dan 6 meter is het fijn om een vlaggenstok te hebben. Wanneer je geen vlaggenstok hebt kan er ook een demontabele vlaggenmast van de Fairybell worden besteld. Je kunt deze vlaggenmast van Fairybell bestellen in twee verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit zowel zwart als aluminium, waarbij de zwarte uitvoering een stuk minder zal opvallen in de avond. 

 

De aluminium uitvoering van de vlaggenmast kan door de neutrale uitvoering na de kerstperiode ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Bij het kopen van een grotere Fairybell kerstboom kan het handig zijn om enkele hulpmiddelen te gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld fijn als je een boom in de omgeving hebt waaraan je hem extra kunt bevestigen. Ook is het belangrijk om goed op te letten als er harde wind is. De grote formaten vangen meer wind. Bovendien zijn er ook een stuk meer lichtjes en kan de Fairybell een stuk sneller verstrikt raken bij het uit elkaar halen.

Gerelateerd

Ontdekken

Do’s en don’ts voor het kopen van je eerste...

Lijkt het jou wel wat om geld te verdienen met crypto maar weet je...

Kan beton ciré in een sportruimte?

Als je een sportzaal wilt inrichten, moet je eerst bedenken welke sport je gaat...

Gezond blijven van binnen en van buiten: tips voor...

Gezond blijven is niet alleen belangrijk voor je lichamelijke welzijn, maar ook voor je...

Wat moet je doen als je schade hebt door...

Als je schade hebt ondervonden door iemand anders zijn of haar toedoen, is dat...

Het opstarten van een nieuw bedrijf

Voor velen is het een droom; het starten van een eigen onderneming. Toch is...

Wat zijn de voordelen van het werken in de...

Dagelijks maken veel mensen gebruik van verschillende horeca gelegenheden. Gelukkig hebben we hiervan over...

Populaire Categorien