Een blogsite met power en passie!

Alles wat je moet weten over een Fairybell voordat je er een gaat kopen

Fairybell is een merk dat zich richt op het produceren van kerstbomen. Deze kerstbomen zijn niet de kerstbomen die je zomaar in het bos kunt vinden. Door de jaren heen zijn er steeds meer mensen die vooral de nadelen van een echte kerstboom gaan zien. Hierdoor zijn er steeds meer alternatieven op de markt gekomen voor deze kerstbomen. Waar er eerst veel plastic kerstbomen werden gekocht, zijn de Fairybell kerstbomen nu erg populair aan het worden. Deze bomen gaan jarenlang mee en laten geen rotzooi achter, zoals andere kerstbomen. 

 

Verschillende soorten Fairybell kerstbomen

Je kunt een Fairybell kerstboom verkrijgen in verschillende uitvoeringen en groottes. Er is zowel een vlaggenmast kerstboom als een uitvoering zonder flash-light. De bomen die je bij Fairybell kunt kopen bestaan uit een grote hoeveelheid lichtjes. Als je ervoor kiest om een kerstboom te kopen met flashlight zal er ongeveer 5% van de lichtjes constant knipperen. Sommige mensen vinden dat dit een net wat extra leuke uitstraling geeft aan de boom, dit terwijl andere mensen het eigenlijk maar overdreven vinden. Er zijn verschillende groottes als het gaat om Fairybell kerstbomen. Je kunt ze onder andere verkrijgen in een hoogte van 3,4 of 6 meter. De kerstverlichting wordt bij deze formaten geleverd met een middenstok. Op deze manier kun je de kerstboom makkelijk opzetten door de middenstok op een veilige ruime plek in de tuin te zetten.

 

De Fairybell kerstbomen die groter zijn dan 6 meter

Er zijn bij Fairybell erg grote maten kerstbomen waar je uit kunt kiezen. Wanneer je kiest voor een formaat dat groter is dan 6 meter is het fijn om een vlaggenstok te hebben. Wanneer je geen vlaggenstok hebt kan er ook een demontabele vlaggenmast van de Fairybell worden besteld. Je kunt deze vlaggenmast van Fairybell bestellen in twee verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit zowel zwart als aluminium, waarbij de zwarte uitvoering een stuk minder zal opvallen in de avond. 

 

De aluminium uitvoering van de vlaggenmast kan door de neutrale uitvoering na de kerstperiode ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Bij het kopen van een grotere Fairybell kerstboom kan het handig zijn om enkele hulpmiddelen te gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld fijn als je een boom in de omgeving hebt waaraan je hem extra kunt bevestigen. Ook is het belangrijk om goed op te letten als er harde wind is. De grote formaten vangen meer wind. Bovendien zijn er ook een stuk meer lichtjes en kan de Fairybell een stuk sneller verstrikt raken bij het uit elkaar halen.

Gerelateerd

Ontdekken

Wat zijn de kosten van 12 zonnepanelen?

De keuze maken om zonnepanelen te nemen is erg slim. Je kan de winst...

Welke lamellen zijn geschikt voor jou?

Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende soorten lamellen. Maar welke lamellen zijn nou geschikt...

Heb jij zakenpartners nodig?

Een groothandel parket heeft zakenpartners. Zelfs een ziekenhuis heeft zakenpartners. Het maakt niet uit...

Waar kun je in beleggen?

Op het moment dat je veel geld op je rekening hebt staan, kan dit...

De waarde van eSIM voor de ondernemer

Als je (zelfstandig_ ondernemer bent, is het goed mogelijk dat je je mobiele telefoon...

De kou komt er weer aan

Het wordt steeds weer een beetje kouder, dit komt omdat de winter periode weer...

Populaire Categorien