Een blogsite met power en passie!

Je personeel belonen met een kerstgeschenk

De herfst is weer in ons land en dat zullen we weten. De dagen worden korter en de wind en regen zijn al weer flink bezig om ons land in een natte grijze boel te veranderen. Voor veel mensen is deze sombere tijd lastig om door te komen, maar voor je het weet staat de decembermaand weer voor de deur. December staat ieder jaar weer symbool voor gezelligheid, samenzijn en lekker eten en drinken. December is ook de maand dat veel werkende mensen tussen Kerstmis en Oud en Nieuw vrij zijn van hun werk. De ideale tijd om even tot rust te komen en te genieten van de dingen waar je de rest van het jaar misschien nog niet aan toegekomen bent. Ook is december de maand dat je als werkgever je personeel nog eens extra kan bedanken voor de geleverde inzet over het afgelopen jaar. Het is zaak om daar al vroeg aan te denken en dit is zeker de tijd om alvast je geschenken te bestellen zodat je ze op tijd kan uitdelen.

Relatiegeschenken

De meest populaire decembergift is nog steeds het kerstpakket. Van alle relatiegeschenken is dit in december een topper. Wie vindt het nou niet leuk om zo’n doos vol lekkers en geschenken te krijgen en uit te pakken. De keuze in kerstpakketten voor je personeel is enorm. Je hebt kant en klare pakketten maar er is ook een mogelijkheid om je eigen pakket samen te stellen. Hoe je het ook regelt je personeel zal er blij mee zijn. Veel bedrijven reiken de kerstpakketten uit tijdens het traditionele kerstdiner dat vaak na de laatste werkdag voor de kerst gehouden wordt. Na zo’n informeel samenzijn is het een uitstekend moment om dan de kerstpakketten uit te delen. Grote multinationals kiezen er vaak voor om de pakketten thuis te laten bezorgen om het zo overzichtelijk te houden.

Overige relatiegeschenken

Naast het belonen van je personeel in de decembermaand is het natuurlijk ook van belang dat je jouw relaties een blijk van waardering geeft. Ook daarin is er volop keuze. Afhankelijk van de grootte van je relatiebestand is het natuurlijk het meest persoonlijk om je relaties te bezoeken en je geschenk dan meteen te overhandigen. Wijn en chocoladepakketten zijn veel gekozen relatiegeschenken maar je kan het natuurlijk ook iets origineler aanpakken en met een blijvend geschenk je relaties verrassen. Welk geschenk je ook geeft je relaties zullen het waarderen en je contacten worden weer wat aangehaald. Laat de decembermaand maar snel komen.

Gerelateerd

Ontdekken

Wat zijn de kosten van 12 zonnepanelen?

De keuze maken om zonnepanelen te nemen is erg slim. Je kan de winst...

Welke lamellen zijn geschikt voor jou?

Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende soorten lamellen. Maar welke lamellen zijn nou geschikt...

Heb jij zakenpartners nodig?

Een groothandel parket heeft zakenpartners. Zelfs een ziekenhuis heeft zakenpartners. Het maakt niet uit...

Waar kun je in beleggen?

Op het moment dat je veel geld op je rekening hebt staan, kan dit...

De waarde van eSIM voor de ondernemer

Als je (zelfstandig_ ondernemer bent, is het goed mogelijk dat je je mobiele telefoon...

De kou komt er weer aan

Het wordt steeds weer een beetje kouder, dit komt omdat de winter periode weer...

Populaire Categorien