Een blogsite met power en passie!

Bij de lijstentoko bestel je een fotolijst A4

Met fotolijsten en fotolijstjes kun je je kamer een totaal ander aanzicht geven. Kies voor een fotolijst A4 of een extra grote fotolijst 40×40, afhankelijk van wat je in de lijst wilt doen! Een fotolijst A4 is geschikt voor meer dan alleen maar foto's. Je kunt er ook heel goed je diploma's in inlijsten. Dat geeft direct een bepaalde uitstraling aan je werkkamer. De meeste diploma's zijn op A4-formaat, waardoor deze goed passen in een fotolijst A4. Je hebt bij het inlijsten van diploma's geen passepartout nodig. Wil je dat wel? Dan kun je beter een fotolijst 40×40 met passepartout gebruiken.

Een fotolijst A4 is geschikt voor verschillende doeleinden

Zo kun je er, zoals gezegd, prima je diploma's in inlijsten. Maar natuurlijk is een fotolijst A4 ook geschikt om een mooie foto in te plaatsen. Kies voor een iets kleiner model foto en lijst deze in een fotolijst A4 in, compleet met een passepartout. Je kunt de lijst in de lengte en in de breedte ophangen. Het is afhankelijk van de foto die je erin wilt bewaren. Aan de achterkant van de fotolijst A4 zie je verschillende ophangmogelijkheden.

Combineer verschillende maten fotolijsten met elkaar

Ben je op vakantie geweest en heb je veel foto's gemaakt? Dan is het wel zo mooi als je al deze foto's aan je muur hangt. Om te voorkomen dat het een statisch geheel wordt, is het slim om verschillende maten fotolijsten te gebruiken. Je kunt de foto's die je gemaakt hebt op allerlei verschillende maten laten afdrukken. Zo kun je de verschillende maten mooi met elkaar combineren. Kies je dan voor één bepaalde serie fotolijsten, allemaal in dezelfde sfeer, of ga je juist voor allemaal verschillende fotolijsten? Dat is helemaal aan jou! Door de verschillende maten met elkaar te combineren en op speelse wijze aan de muur te hangen, kun je er een samengesteld kunstwerk van maken.

Meten is weten!

Heb je een idee over hoe je de fotolijsten aan de muur wilt hangen, dan kun je dit maar beter in één keer goed doen. Het zou jammer zijn als je verschillende gaten boort en deze toch niet gebruikt. Zorg dat je goed de positie van de verschillende lijsten ten opzichte van elkaar berekent en uitmeet. Hierdoor kun je een mooi geheel maken. Heb je niet goed gemeten? Dan kan het een rommelig geheel worden en dat is natuurlijk zonde van de mooie lijsten en foto's. Een meetlint en een potlood zijn, voor je gaat boren, je beste vrienden!

Gerelateerd

Ontdekken

Tips voor het mooi houden van kleding

We willen allemaal zo lang mogelijk van onze favoriete kledingstukken genieten. Dat kan als...

Vergelijken van Energiecontracten voor Huishoudens met Zonnepanelen

Het hebben van zonnepanelen biedt tal van voordelen, van lagere energierekeningen tot een kleinere...

De basis: essentiële meubelstukken voor elke kamer

Bij het inrichten van je nieuwe woning is het belangrijk om te beginnen met...

Hoe ziet jouw perfecte reisverzekering eruit in 2024?

Het mooie weer is weer teruggekeerd naar Nederland en de terrasjes zitten alle dagen...

Plexiglas en polycarbonaat: sterke materialen voor elk project

Plexiglas en polycarbonaat zijn twee van de meest veelzijdige en duurzame materialen die vandaag...

Je keuken inrichten met de juiste basisgereedschappen

Zoals een kunstenaar zijn penselen nodig heeft, zo kan een kok niet zonder zijn...

Populaire Categorien