Een blogsite met power en passie!

Een avondje film

Door de crisis die we het afgelopen jaar hebben meegemaakt, kunnen werk en privé nog weleens door elkaar heen gaan lopen. Voor je het weet, maak je overuren die vervolgens niet worden meegeteld.  Tijd om een avondje rust te nemen en je te laten meenemen in een fantastische film. Dompel jezelf onder in een indrukwekkende wereld met een goed verhaal en interessante personages. In deze blog vertel ik je hoe je de ideale filmavond organiseert. Lees je mee?

Met het leukste gezelschap

We hebben elkaar allemaal lang moeten missen maar nu mogen we weer iets dichter bij elkaar komen en dat betekent dat je familieleden of vrienden weer kan uitnodigen voor een avondje gezelligheid. Omdat we ons nog steeds aan de regels moeten houden, is het belangrijk dat je niet meteen een hele groep uitnodigt en waar het kan ook wat afstand bewaart. Op die manier kan over een poosje weer heel de vriendengroep op bezoek komen.

Erop uit of toch binnen

De wereld gaat namelijk stukje bij beetje weer open en dus moet je nu voor een filmavond ook weer bedenken of je het buitens of binnenshuis wilt doen. De één wilt er nu juist op uit en duikt het liefst een bioscoop in en de ander houdt het liever nog veiliger en blijft thuis. Daarnaast hebben we het afgelopen jaar wel geleerd dat een zelf opgezette thuisbioscoop voor een prima avond zorgt. Daar hoef je heus de deur niet voor uit. En je kan de film gewoon op pauze zetten iedere keer als je naar het toilet moet!

Genoeg snacks en een comfortabele omgeving

Maar een bioscoopavond slaagt niet zomaar. Daar heb je natuurlijk wat voor nodig, zoals: een groot scherm, lekkere zitplek en heerlijke snacks! Je kan bij de super kant en klare snacks kopen zoals zakken chips of popcorn, maar dat is misschien niet zo speciaal. Op internet staan allemaal leuke recepten voor dit soort avonden, warme snacks en broodjes bijvoorbeeld maar ook heerlijke cocktails. Zo til je deze filmavond naar een hoger niveau.

Zo op het grote scherm

Zoals ik al zei, heb je ook een groot scherm nodig. Wanneer je een enkel tv-scherm hebt zonder abonnement kan je alsnog een film kijken. Sluit je computer aan en zorg voor een displayport of HDMI-kabel welke je uiteraard verwerkt in een kabelgoot. Zo komt het beeld over op het grote scherm en hoef je niet op naar een mini laptopschermpje te turen.

Een fijne voorstelling gewenst!

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien