Een blogsite met power en passie!

Bouwen aan je eigen fanbase met flitsende live video’s

Een filmpje opnemen en deze op YouTube plaatsen in de hoop een schare fans achter je te krijgen is nog steeds een populaire marketingmethode. Maar wie het echt goed wil aanpakken en een stevige band met zijn of haar volgers en fans wil opbouwen kiest tegenwoordig voor een net wat andere aanpak. Filmpjes zijn immers vooraf opgenomen en door de toenemende mate waarin deepfake content de  kop opsteekt, hechten mensen er steeds meer waarde aan dat ze content op echtheid en uniciteit kunnen controleren

Jezelf in de spotlights zetten

Er is niet echters dan iemand achter een camera zien vertellen of optreden, terwijl je zeker weet dat wat je ziet op hetzelfde moment gebeurd. Livestreamen is niet voor niets zo immens populair. Niet alleen kun je live vanalles overbrengen, je kunt ook met mensen aan de andere kant chatten. Hierdoor ontstaat er een geheel andere manier van interactie dan wanneer je een filmpje op YouTube of een dergelijk platform plaatst. Bij vooraf opgenomen video’s kunnen mensen pas achteraf commentaar geven, terwijl dit bij livestreamen gelijk wordt gedaan.

Live streaming op verschillende manieren

Dat livestream hartstikke populair is, is ook het platform van bijvoorbeeld YouTube niet ontgaan.  Het is dan ook niet verwonderlijk dat je ook gewoon via YouTube kunt livestreamen. Wil je dat niet, dan zijn er andere platformen beschikbaar om te livestreamen. Bij het livestreamen via YouTube is het doorgaans gebruikelijk dat je hiervoor je smartphone in combinatie met het YouTube platform gebruikt. Wil je het echter goed aanpakken en professioneel livestreamen, dan kun je ervoor kiezen om je opnames uit te voeren vanuit een professionele livestream studio. Hier hebben ze alles dat nodig is om ervoor te zorgen dat je livestream er perfect uit komt te zien. Denk hierbij aan camera’s die vanuit verschillende oogpunten opnames maken en degelijk geluidsapparatuur voor je opname.

Voordelen livestream studio

Wanneer je ervoor kiest om te livestreamen vanuit een professionele studio, is het grootste voordeel dat je niet afhankelijk bent van de voorschriften en regels van een specifiek platform. Je hebt alle vrijheid om de video te maken die jij voor ogen hebt. Platforms hebben vaak allerlei richtlijnen en voorwaarden waaraan je moet voldoen. Zo mag je via YouTube bijvoorbeeld pas livestreamen wanneer je minimaal 1000 volgers hebt. Wie vandaag wil beginnen, heeft daar dus weinig aan. Live streamen vanuit een studio komt daarnaast ook gewoon heel professioneel over. Wie grote plannen heeft, pakt het dan ook bij voorkeur gelijk goed aan.  

 

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien