Een blogsite met power en passie!

De beste middag met je vrienden

Gezellig er op uit met de vriendengroep! Het is lang geleden dat er echt wat leuks is ondernemen met iedereen bij elkaar. Het is misschien lastig te plannen, iedereen heeft zijn eigen leven en met een groep afspreken is daardoor vaak erg lastig. Maar als het er dan eindelijk van komt, is de grote vraag: wat gaat er ondernomen worden? En daarmee is er ook meteen het volgende obstakel, iedereen wilt wat anders. Daarom zijn hier een paar tips om een simpele maar toffe dag te hebben! Je hoeft immers niet helemaal uit te pakken.

Boot huren Amsterdam

Als het lekker weer wordt is een boot huren Amsterdam echt een onwijs gave activiteit. Als je met een groep bent, is het ook niet heel prijzig en het is heerlijk om in de zon door de grachten te varen. Je kunt je eigen eten meenemen en lekker met een glas wijn onderuit gezakt heel Amsterdam bekijken. Een salonboot Amsterdam is een gewilde activiteit maar eentje waar je soms ook een drempel voor over moet, niet iedereen huurt vaak een boot. Maar het is snel gedaan en niet een getraind vaarder te zijn om het te doen.

De ultieme wandeling

Het bos in is misschien niet het eerste plan waar je aan dacht, en toch kan het onwijs leuk zijn om met een groep een goede wandeling te maken. Kies niet het dichtstbijzijnde stadspark maar een stuk natuur waar je ook lekker kan verdwalen. Neem een goede lunch mee en je hebt echt een top middag. Je hebt de tijd om lekker bij de praten, iedereen uitgebreid te spreken en van de natuur kom je ook goed bij. En daarna aan de borrel is nooit een slecht idee.

Workshop volgen

Het volgen van een workshop hoeft helemaal niet saai te zijn, en zeker niet als je met je vrienden bent. Wat tof is aan workshops is dat er van alles te doen en te beleven valt. Van koken naar leren schilderen en van bouwen naar een cursus mindfulness. Het is leuk als je bij de workshop samen kan lachen en kan ontspannen, en soms moet je daarvoor juist iets kiezen wat niemand gewend is. Zoals een groep vrienden die samen een cursus beeldhouwen gaan doen, of een groep vriendinnen die kiest voor een cursus klussen. Het is tof als je iets samen leert maar ondertussen ook kan praten en met elkaar kan lachen, het is al helemaal leuk als je uiteindelijk een uitproduct hebt!

Gerelateerd

Ontdekken

In 5 stappen van ongedierte af

Ongedierte is een bedreiging en niemand vindt ze leuk. Hier zijn 5 stappen om...

De complete gids voor de beste producten voor persoonlijke...

De complete gids voor de beste producten voor persoonlijke verzorging. Welkom bij de complete...

Hoe kies je een origineel kraamcadeau?

Ga je binnenkort op kraamvisite en heb je geen idee wat je moet kopen?...

Het wordt weer drukker op de weg

Het is gedurende de pandemie een tijdje rustig geweest op de weg maar nu...

Hoe kun je de beste voorspelling voetbal maken?

Ben jij van plan om een voorspelling te gaan maken op een voetbalwedstrijd? Dan...

Sporten als nooit tevoren

Altijd als ik ging sporten deed ik maar het halve werk leveren. Dat is...

Populaire Categorien