Een blogsite met power en passie!

De zomer van verdieping en verandering

Vorig jaar stond de wereld een beetje stil. Toen zijn we niet op onderzoek uitgegaan, omdat we niet durfden of omdat het gewoon niet kon. Dat is dit jaar wel anders. We zijn weer op zoek naar groei, verdieping en verandering. We zijn gretiger dan ooit, want we hebben het gevoel dat we tijd moeten inhalen. In deze blog vertel ik je waar je aan kunt denken als je hier ook naar op zoek bent. Lees je mee?

Een baantje erbij

Veel jonge mensen die nog studeren, nemen er in de zomermaanden een baantje bij. De druk van school valt weg en er is meer tijd beschikbaar. Tijd dus om wat extra centen te verdienen en je in het werkleven te storten. Dit kan van alles zijn, van horeca werk tot werk in de landbouw. Er zijn ook mensen die in deze tijd gewoon graag van dienst willen zijn en daarom kiezen voor vrijwilligerswerk. Doe wat onderzoek en kijk waar je blij van wordt.

Extra opleiding

Je kan er ook voor kiezen om een extra opleiding te starten. Bijvoorbeeld omdat je de ambitie hebt om een extra diploma te halen of omdat je je gewoon wilt verdiepen in een nieuw onderwerp. Je bent immers nooit te oud om te leren en als je de ruimte hebt, waarom zou je dan niet je horizon verbreden? Geen totaal nieuwe opleiding maar wel graag verdieping? Kijk dan naar bijscholingsmogelijkheden. Zo kom je weer een stapje verder in datgene dat je al doet.

Een totaal andere roeping

Maar misschien wil je wel helemaal weg van je huidige baan. Zit je vast in de kantoorsleur, wil je iets nieuws? Denk er dan eens over na om rijinstructeur te worden. Dit is precies zo’n baan waar weinig mensen aan denken maar die enorm veelzijdig en afwisselend is. Zo tour je iedere dag door de omgeving heen en heb je bijna om het uur een nieuw persoon in je auto zitten. Je leert mensen kennen en hun overwegingen om aan het behalen van een rijbewijs te beginnen. En jij mag ze bij dat doel helpen! Rijinstructeur worden doe je bij Jongepier.

Tijd voor een nieuwe hobby

Al deze dingen kunnen in je hoofd spelen, wellicht ben je nog niet klaar voor zo’n grote stap en wil je het eerst kleiner aanpakken, dan kan je ook kijken naar het oppakken van een nieuwe hobby. Als het moment dan goed voelt, kun je altijd nog in het diepe springen.

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien