Een blogsite met power en passie!

De zomer van verdieping en verandering

Vorig jaar stond de wereld een beetje stil. Toen zijn we niet op onderzoek uitgegaan, omdat we niet durfden of omdat het gewoon niet kon. Dat is dit jaar wel anders. We zijn weer op zoek naar groei, verdieping en verandering. We zijn gretiger dan ooit, want we hebben het gevoel dat we tijd moeten inhalen. In deze blog vertel ik je waar je aan kunt denken als je hier ook naar op zoek bent. Lees je mee?

Een baantje erbij

Veel jonge mensen die nog studeren, nemen er in de zomermaanden een baantje bij. De druk van school valt weg en er is meer tijd beschikbaar. Tijd dus om wat extra centen te verdienen en je in het werkleven te storten. Dit kan van alles zijn, van horeca werk tot werk in de landbouw. Er zijn ook mensen die in deze tijd gewoon graag van dienst willen zijn en daarom kiezen voor vrijwilligerswerk. Doe wat onderzoek en kijk waar je blij van wordt.

Extra opleiding

Je kan er ook voor kiezen om een extra opleiding te starten. Bijvoorbeeld omdat je de ambitie hebt om een extra diploma te halen of omdat je je gewoon wilt verdiepen in een nieuw onderwerp. Je bent immers nooit te oud om te leren en als je de ruimte hebt, waarom zou je dan niet je horizon verbreden? Geen totaal nieuwe opleiding maar wel graag verdieping? Kijk dan naar bijscholingsmogelijkheden. Zo kom je weer een stapje verder in datgene dat je al doet.

Een totaal andere roeping

Maar misschien wil je wel helemaal weg van je huidige baan. Zit je vast in de kantoorsleur, wil je iets nieuws? Denk er dan eens over na om rijinstructeur te worden. Dit is precies zo’n baan waar weinig mensen aan denken maar die enorm veelzijdig en afwisselend is. Zo tour je iedere dag door de omgeving heen en heb je bijna om het uur een nieuw persoon in je auto zitten. Je leert mensen kennen en hun overwegingen om aan het behalen van een rijbewijs te beginnen. En jij mag ze bij dat doel helpen! Rijinstructeur worden doe je bij Jongepier.

Tijd voor een nieuwe hobby

Al deze dingen kunnen in je hoofd spelen, wellicht ben je nog niet klaar voor zo’n grote stap en wil je het eerst kleiner aanpakken, dan kan je ook kijken naar het oppakken van een nieuwe hobby. Als het moment dan goed voelt, kun je altijd nog in het diepe springen.

Gerelateerd

Ontdekken

Wat is de ideale kamerplant voor in mijn woning?

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het interieur van hun woning. Dit heeft...

Bij een voertuig voor op de weg hoort een...

Een motorrijbewijs geeft vrijheid in je doen en laten. Je kunt er als eigenaar...

Bij Apotheekonline.net bestel je Viagra online

Voor sommige zaken ga je niet graag naar de apotheek bij jou in het...

De kracht van een stamrecht BV

Hoe goed bent u in economie? Vroeger werd ik altijd heel snel uit deze...

Dit moet je weten over een epoxy vloer 

Voorheen zag je epoxyvloeren enkel in winkel- en bedrijfsruimtes. Echter, tegenwoordig zie je in...

Waar kun je een wiellader voor gebruiken?

De kans is erg groot dat je ooit al eens van een wiellader hebt...

Populaire Categorien