Een blogsite met power en passie!

Een thermosfles is ook in de zomer handig!

Bij een thermosfles zul je, over het algemeen, denken aan het warmhouden van dranken. Of het nu gaat om koffie, thee of chocolademelk, in een thermosfles blijven deze dranken heerlijk op temperatuur. Maar wat nu als je een dagje naar, ik noem maar wat, een dierenpark, gaat en niet ieder uur ergens wilt gaan zitten om wat te drinken? Dan kun je zo'n thermosfles ook heel goed gebruiken om je frisdrank of sap koel te houden. Ook water blijft er heerlijk fris in. Al is het wel aan te raden om één fles voor koude en een andere fles voor warme dranken aan te schaffen. Zo krijgt je water geen koffiesmaakje en proeft je thee niet naar appelsap.

Een thermosfles is in verschillende maten te koop

Het is en blijft belangrijk om voldoende te drinken op een dag. Je zorgt er dan voor dat je nieren goed blijven werken en dat je afvalstoffen kunt kwijtraken. Maar wat nu als je niet de hele dag in de buurt bent van een kraan? Dan is de verleiding groot om telkens weer een flesje (bron)water te kopen. En dat is gewoon zonde van je geld. Het kraanwater in Nederland is van een dusdanige kwaliteit dat je daar prima de dag op kunt doorkomen. Vul de grootste thermosfles met ijskoud water voor je gaat en vul deze bij op het moment dat deze bijna leeg is. Zo zit je nooit zonder water! Voor je kinderen kun je een kleinere fles aanschaffen.

Bewaar je fruit in een bewaardoos

Zeker in de zomer eten veel mensen meer fruit dan ooit. Het nadeel van fruit in huis hebben is dat fruitvliegjes altijd op de loer liggen. Om te voorkomen dat die kleine zwarte vliegjes met jouw fruit aan de haal gaan, kun je je appels, meloen, bramen, bosbessen en kiwi's alvast schoonmaken en bewaren in een luchtdichte bewaardoos. Deze bewaardoos doe je in de koelkast voor een fris tussendoortje. Dat is een goed idee!

Ook pasta en andere droge ingrediënten bewaar je in een bewaardoos

Heb je eenmaal een zakje pasta geopend, dan is het onmogelijk om het zakje weer goed te sluiten. Met als gevolg dat de pasta door je hele voorraadkast belandt. Datzelfde geldt voor suiker en bloem. Een goede oplossing is dan om deze droge ingrediënten in een transparante bewaardoos op te ruimen. Je kunt dan altijd precies zien wat je nog op voorraad hebt en zo voedselverspilling tegengaan. 

Gerelateerd

Ontdekken

In 5 stappen van ongedierte af

Ongedierte is een bedreiging en niemand vindt ze leuk. Hier zijn 5 stappen om...

De complete gids voor de beste producten voor persoonlijke...

De complete gids voor de beste producten voor persoonlijke verzorging. Welkom bij de complete...

Hoe kies je een origineel kraamcadeau?

Ga je binnenkort op kraamvisite en heb je geen idee wat je moet kopen?...

Het wordt weer drukker op de weg

Het is gedurende de pandemie een tijdje rustig geweest op de weg maar nu...

Hoe kun je de beste voorspelling voetbal maken?

Ben jij van plan om een voorspelling te gaan maken op een voetbalwedstrijd? Dan...

Sporten als nooit tevoren

Altijd als ik ging sporten deed ik maar het halve werk leveren. Dat is...

Populaire Categorien