Een blogsite met power en passie!

Een thermosfles is ook in de zomer handig!

Bij een thermosfles zul je, over het algemeen, denken aan het warmhouden van dranken. Of het nu gaat om koffie, thee of chocolademelk, in een thermosfles blijven deze dranken heerlijk op temperatuur. Maar wat nu als je een dagje naar, ik noem maar wat, een dierenpark, gaat en niet ieder uur ergens wilt gaan zitten om wat te drinken? Dan kun je zo'n thermosfles ook heel goed gebruiken om je frisdrank of sap koel te houden. Ook water blijft er heerlijk fris in. Al is het wel aan te raden om één fles voor koude en een andere fles voor warme dranken aan te schaffen. Zo krijgt je water geen koffiesmaakje en proeft je thee niet naar appelsap.

Een thermosfles is in verschillende maten te koop

Het is en blijft belangrijk om voldoende te drinken op een dag. Je zorgt er dan voor dat je nieren goed blijven werken en dat je afvalstoffen kunt kwijtraken. Maar wat nu als je niet de hele dag in de buurt bent van een kraan? Dan is de verleiding groot om telkens weer een flesje (bron)water te kopen. En dat is gewoon zonde van je geld. Het kraanwater in Nederland is van een dusdanige kwaliteit dat je daar prima de dag op kunt doorkomen. Vul de grootste thermosfles met ijskoud water voor je gaat en vul deze bij op het moment dat deze bijna leeg is. Zo zit je nooit zonder water! Voor je kinderen kun je een kleinere fles aanschaffen.

Bewaar je fruit in een bewaardoos

Zeker in de zomer eten veel mensen meer fruit dan ooit. Het nadeel van fruit in huis hebben is dat fruitvliegjes altijd op de loer liggen. Om te voorkomen dat die kleine zwarte vliegjes met jouw fruit aan de haal gaan, kun je je appels, meloen, bramen, bosbessen en kiwi's alvast schoonmaken en bewaren in een luchtdichte bewaardoos. Deze bewaardoos doe je in de koelkast voor een fris tussendoortje. Dat is een goed idee!

Ook pasta en andere droge ingrediënten bewaar je in een bewaardoos

Heb je eenmaal een zakje pasta geopend, dan is het onmogelijk om het zakje weer goed te sluiten. Met als gevolg dat de pasta door je hele voorraadkast belandt. Datzelfde geldt voor suiker en bloem. Een goede oplossing is dan om deze droge ingrediënten in een transparante bewaardoos op te ruimen. Je kunt dan altijd precies zien wat je nog op voorraad hebt en zo voedselverspilling tegengaan. 

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien