Een blogsite met power en passie!

Feiten en fabels over de Beugel BH

Een BH met beugel zou niet fijn zitten en alleen vrouwen met kleine borsten zouden een BH zonder beugel kunnen dragen. Allemaal fabels die je in de wandelgangen voorbij hoort komen. Weet jij nog wat je moet geloven en wat niet? In samenwerking met Annadiva Lingerie & Badmode hebben wij de feiten en fabels omtrent een beugel BH voor jou op een rijtje gezet, zodat je nooit meer voor de gek wordt gehouden!

Een beugel BH zit niet fijn

Heb je wel eens iemand horen klagen over haar beugel BH? Een uitstekende beugel of een pikkende beugel zijn veel voorkomende problemen. Deze problemen hebben echter vaak te maken met de kwaliteit van een BH. Wanneer je een BH van mindere kwaliteit draagt, zal de stof sneller slijten of is de BH minder goed afgewerkt waardoor de beugel sneller zal gaan uitsteken. Een uitstekende beugel kan voor irritaties op de huid zorgen en het is natuurlijk ook gewoon niet mooi. Het is dus beter om te investeren in je BH’s. Je kunt beter een aantal goede BH’s kopen (aan vier BH’s zou je al voldoende moeten hebben) dan dat je heel veel BH’s koopt van mindere kwaliteit. Investeren in je BH is als investeren in jezelf. Een mooie BH kan je onwijs veel zelfvertrouwen geven!

De beugel in een BH kan breken

De beugel in jouw BH kan inderdaad breken. Deze beugel breekt vaak echter door onzorgvuldigheid. Een van de meest voorkomende factoren die ervoor zorgt dat de beugel in jouw BH breekt is het wassen. Een wasmachine is redelijk lomp. Een BH moet je met liefde en zorg behandelen, een wasmachine sleurt deze BH echter in hoge snelheid in het rond. Om deze reden is het belangrijk jouw BH altijd in een waszakje te stoppen. Dit waszakje biedt je BH bescherming in de wasmachine. Het allerbeste is jouw BH met de hand te wassen. Belangrijk is dat je jouw BH niet uitwringt, dit kan je BH beschadigden. Ga zorgvuldig om met je BH, dan zal je er het langst plezier van hebben.

De beugel in een BH biedt extra steun

Het kan inderdaad zo zijn dat een beugel extra steun biedt. Het is wel belangrijk dat jouw borsten goed in de beugel vallen. Een beugel moet niet op je borst zitten én je moet ook niet teveel ruimte over hebben. Pas wanneer je de goede maat draagt, biedt een beugel BH steun. Ook separeert een beugel BH de borsten. Dit vinden veel vrouwen prettig.

Alleen vrouwen met kleine borsten kunnen een BH zonder beugel dragen

Het is niet zo dat alle vrouwen met grote borsten persé een BH met beugel moeten dragen. Uiteraard biedt de beugel in een BH steun, maar er zijn ook andere mogelijkheden waardoor je borsten steun kunnen krijgen. Wanneer de cup uit meerdere delen bestaat krijg je ook steun. De BH bevat dan vaak weinig rek, waardoor de BH stevigheid biedt.

Er bestaan dus veel fabels over een beugel BH. Ga voor een BH van goede kwaliteit, dit kan zowel met of zonder beugel zijn. Draag waar jij jezelf goed in voelt!

Gerelateerd

Ontdekken

Ontruiming van de woning

Op YouTube zijn allerlei video’s te vinden van mensen die woningen ontruimen. De video’s...

Wil jij ook geld lenen met een lening?

Geld kan erg belangrijk zijn. Geld heb je vaak dan ook op een dagelijkse...

Organiseer een succesvol personeelsfeest

Het organiseren van een personeelsfeest is niet alleen leuk voor de genodigden maar kan...

Wat heb ik nodig voor een vijver?

Natuurliefhebbers vinden het een must: een vijver in de tuin. Het zorgt voor afwisseling...

Een auto kopen of leasen?

Het leasen van een auto is tegenwoordig erg populair. Je betaalt dan maandelijks een...

De beste tuinplanten voor een prachtige tuin

Voor veel mensen is tuinieren echt een hobby. Maar als je net begint met...

Populaire Categorien