Een blogsite met power en passie!

Gedempt geluid tijdens het werken

Wanneer je werkt met 2 of meer personen aan één grote werkplek – dit kan een grote vergadertafel zijn, maar ook een lang bureau, zelfs een eettafel – dan heb je al gauw dat je ongewenste geluiden te horen krijgt in je omgeving. Het liefst zou je in volledige stilte willen werken en volledig kunnen focussen op jouw eigen werk waar je oh zo hard mee bezig bent. Ga eens peilen bij de mensen waarmee je werkt wat zij ervan vinden, vinden zij het net zo storend op sommige momenten als jij? Benoem dan een akoestisch bureauscherm!

Uit elkaar werken

Als je lang genoeg hebt gewerkt met iemand naast je dan weet je hoe het voelt. Je zit beide op de laptop weg te tikken om je verslag af te krijgen, of dat mailtje naar de baas te sturen, en het constante getik van de persoon naast je, begint je langzaam aan gek te maken, helemaal niet zo gek natuurlijk. Tuurlijk kan je verder uit elkaar gaan zitten, maar dit is niet altijd de oplossing, vooral niet op bijvoorbeeld de werkvloer, waar iedereen hun eigen werkplek heeft. Dan is een akoestisch bureauscherm een ideale oplossing voor iedereen die ermee te maken heeft. Daarnaast kunnen kantine stoelen ook een leuke oplossing bieden.

 

Wat doet een akoestisch bureau scherm?

Het scherm dempt omliggende geluiden natuurlijk! Door het plaatsen van een van deze schermen tussen twee werkplekken in, zorg je ervoor dat beide kanten minder last hebben van elkaars geluiden. De geïsoleerde schermen zorgen ervoor dat het geluid gedempt wordt waardoor je beter kunt focussen op je werk. Door middel van de schermen gaat het klinken alsof het geluid verder weg is, daardoor klinkt het dus automatisch minder hard. Het geluid blijft als het ware tussen de wanden waardoor het niet ontsnapt en de omliggende werkenden er dus geen last meer van zullen hebben.

 

Wat is het verschil tussen een akoestisch en een normaal bureau scherm?

Een normaal bureau scherm is vaak lang niet zo goed geïsoleerd als de akoestische schermen. De normale schermen helpen dan wel met omliggende zichtbare afleidingen te verminderen, wat de productiviteit natuurlijk al verbeterd, maar de akoestische schermen helpen zowel met zichtbare afleidingen te verminderen als met hoorbare afleidingen te verminderen. Beide schermen zijn dus ideaal, het ligt eraan waar je naar op zoek bent. Over het algemeen zijn – zoals je had verwacht –  de akoestische schermen wel ietwat prijziger dan de normale schermen, maar het is het waard.

 

De schermen zijn fantastisch

Het werkt als een malle, en je kunt ze ook nog eens krijgen in verschillende maten en kleuren waardoor het eventuele kleuren thema van de kamer waarin het scherm nodig is, niet verstoord hoeft te worden. Je kunt de kleur gewoon uitzoeken op wat past in je kamer, dus het is én handig, én het kan ook nog eens een leuke toevoeging zijn aan je kamer. Kortom, niets aan op te merken.

Gerelateerd

Ontdekken

Wat zijn de kosten van 12 zonnepanelen?

De keuze maken om zonnepanelen te nemen is erg slim. Je kan de winst...

Welke lamellen zijn geschikt voor jou?

Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende soorten lamellen. Maar welke lamellen zijn nou geschikt...

Heb jij zakenpartners nodig?

Een groothandel parket heeft zakenpartners. Zelfs een ziekenhuis heeft zakenpartners. Het maakt niet uit...

Waar kun je in beleggen?

Op het moment dat je veel geld op je rekening hebt staan, kan dit...

De waarde van eSIM voor de ondernemer

Als je (zelfstandig_ ondernemer bent, is het goed mogelijk dat je je mobiele telefoon...

De kou komt er weer aan

Het wordt steeds weer een beetje kouder, dit komt omdat de winter periode weer...

Populaire Categorien