Een blogsite met power en passie!

Gezondheid de prioriteit

Dit jaar willen veel mensen verandering zien. De afgelopen twee jaar leek voor velen wel een soort Groundhog-day en dit jaar hopen we het anders te doen. Maar verandering begint bij jezelf en die verandering heeft voor velen te maken met enerverende projecten in het leven en met de gezondheid. In deze blog wil ik dat laatste met je bespreken, hoe realiseer je dat nu? Lees je mee?

Tijd voor jezelf

Allereerst is het belangrijk in deze hectische en onzekere tijd om de rust te bewaren. Die tijd moet je voor jezelf nemen. Iedereen doet dat op een andere manier. De een komt tot rust en neemt tijd voor zichzelf door een hobby te beoefenen, de ander verzorgt een thuis-spa. Deze tijd inplannen komt vaak als laatst aan bod maar is belangrijk om vol energie aan het werk te kunnen.

Lekker in beweging

Beweging is goed voor het lichaam. Je hoeft niet iedere dag in de gewichten te hangen maar als je iedere dag en halfuurtje beweegt, bijvoorbeeld door te wandelen, houd je het lichaam toch soepel. Daarnaast is het goed voor je hart om voldoende te bewegen en niet alleen dat, ook komt het je gemoedstoestand vaak ten goede. Natuurlijk is een dagje luieren weleens een keer lekker maar beweging geeft ook voldoening.

Je voeding op orde

Dan niet de buitenkant maar de binnenkant van je lichaam. Wat je consumeert, heeft een groot effect op je lichaam. We weten dat bepaald eten ongezond is, maar wist je dat het ook kleine ontstekinkjes in je lichaam kan veroorzaken? Het kost je lijf dan veel moeite om dit weer te verhelpen en dat kan ervoor zorgen dat je je ongelukkiger voelt. Er gaat immers een hoop energie naar het oplossen van problemen in het lichaam, terwijl dat niet nodig is als je gezond eet. En daarnaast smaakt die roze koek toch lekkerder als het een traktatie eens in de zoveel tijd is.

Een beetje extra

Als laatste kan je jouw lichaam een extra boost geven door bijvoorbeeld vitamines en mineralen bij te slikken. Bestel een potje met Solgar bijvoorbeeld. Zij verkopen onder andere visolie pillen en andere vitamines en mineralen waar je van kan profiteren! Met zulke extra vitamines en mineralen zorg je uiteindelijk goed voor jezelf. Dit, in combinatie met een goed dieet zal wellicht het beste in jou naar boven brengen!

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien