Een blogsite met power en passie!

Grondspots zorgen voor een extra luxe in de tuin

Goede tuinverlichting kan echt een mooie toevoeging zijn aan jouw tuin. Door, bijvoorbeeld, lantaarns neer te zetten maak je er een sfeervolle tuin van. Maar je kunt ook andere soorten tuinverlichting kopen. Wat denk je van muurlampen of grondspots? Veel mensen vergeten wat grondspots kunnen doen. Door deze verlichting te gebruiken langs je pad zorg je ervoor dat je ook 's avonds veilig door de tuin kunt lopen. Gewoon om wat te dwalen, maar ook voor meer praktische zaken als het afval naar de kliko brengen. Grondspots kunnen op meer manieren gebruikt worden.

Licht met grondspots je mooiste planten uit

Wil je een extra luxe gevoel in je tuin? Dan is het een goed idee om grondspots te gebruiken om een plant of boom van onder af uit te lichten. Je krijgt dan een haast sprookjesachtig effect. In de zomer zie je het licht dan door de bladeren komen en in de winter door de kale takken. Het is echt een aanrader om voor grondspots te kiezen, ze nemen geen ruimte in en ze zijn zeer effectief. De grondspots zijn altijd uitgevoerd met LED-verlichting. Dit zorgt ervoor dat de lampen niet te warm worden én dat ze maar weinig energie verbruiken. Een ander voordeel is het aantal branduren dat LED-verlichting heeft. Je hoeft niet iedere keer weer lampjes te vervangen!

Kies een mooie muurlamp voor naast je deur

Heb je je planten en je tuinpad mooi in het licht gezet? Dan kom je vast tot de conclusie dat er nog iets mist. Vooral wanneer je in het donker thuis komt en de sleutel in het sleutelgat probeert te doen. Een mooie muurlamp! Je hoeft echt geen muurlamp te kiezen die altijd maar aan staat, je kunt naast je deur een muurlamp op een sensor bevestigen. Deze muurlamp springt aan zodra jij bij de voordeur (of achterdeur) staat, maar ook wanneer er visite voor de deur staat. Dat is wel zo prettig!

Hoe kom je aan die mooie lampen?

Muurlampen, lantaarns en grondspots bestel je heel gemakkelijk online. Je kunt veel lampen van alle kanten, met een 360 graden mogelijkheid, bekijken. Zo weet je precies hoe de lampen er ook van de achterkant uit zien. Je vindt in deze overzichtelijke webwinkel niet alleen de lampen die je nodig hebt om je tuin te verlichten, je vindt hier ook alle soorten kabels, complete systemen en accessoires. Zo heb je online maar één winkel nodig waar je alle benodigdheden kunt aanschaffen om jouw tuin goed te kunnen verlichten!

Gerelateerd

Ontdekken

Wat is een onderwijs Assessment?

Een onderwijs Assessment is een onderzoek dat leraren doorlopen om te bepalen welke kwaliteiten...

Wat is er te doen in Amsterdam?

Er zijn veel mensen die het leuk vinden om er af en toe op...

Tips bij luiers kopen

Ga je voor het eerst luiers kopen voor je pasgeboren baby? Leuk, maar wel...

Mooie wandelroutes in Nederland: voor alle leeftijden

Als je op zoek bent naar een buitenactiviteit die u naar de mooiste plekjes...

Hoog sensitief? Vraag hulp aan HogerSensitief

Mensen die hoog sensitief zijn, kunnen het soms zwaar hebben. Ze zijn namelijk extra...

Manieren om met honden te werken

Veel mensen vinden honden leuke dieren. Dit komt omdat honden vriendelijke en leuke dieren...

Populaire Categorien