Een blogsite met power en passie!

Wat te doen in Amsterdam?

Wil jij er graag een nachtje of weekendje op uit maar heb je niet meteen zin om de auto of het vliegtuig naar het buitenland te pakken? Dat hoeft ook niet! Ook in Nederland hebben we een tal van prachtige plekjes waar jij volop kan genieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Veluwe als jij een echte natuurliefhebber bent. Iets minder van de bossen en de hei maar juist meer van het strand? Dan zijn Noordwijk, Scheveningen en Zeeland de plekken waar jij echt eens geweest moet zijn. Ben je juist meer een cultuurliefhebber en gek op de drukte van de stad? Plan dan een dagje, nachtje of weekendje Amsterdam in en geniet van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft.

Restaurants en hotels

Wanneer je een nachtje of weekend weg gaat is lekker slapen en goed eten natuurlijk wel iets dat op je prioriteitenlijstje staat. Met een knorrende buik en slecht humeur kunnen we namelijk nooit genieten van al het moois dan Amsterdam ons te bieden heeft. Er zijn een tal van restaurants en hotels waar je terecht kan maar in dit blog lichten we er graag een paar voor je uit. wanneer je graag een keer bijzonder uit eten wilt gaan dan zit je bij de De Kas, REM eiland, Supper Club of de Dinner train helemaal goed. Stuk voor stuk serveren ze het lekkerste eten en door de bijzondere locatie of het concept beloofd het gegarandeerd een topavond te worden. Wanneer je op gaat naar een hotel kunnen een aantal factoren doorslaggevend zijn waaronder prijs, waardering en locatie. Hotels die het op alle vlakken goed doen zijn onder andere het Holiday Inn, het Hampton by Hilton, het Olympic hotel en hotel Amsterdam Centrum. Uiteraard zijn er nog veel meer maar deze zijn wat ons betreft favoriet.

Musea

Naast lekker eten en goed slapen heeft Amsterdam natuurlijk nog veel meer te bieden aan haar bezoeker. Het bezoeken van een van de vele musea mag dan ook niet in dit lijstje ontbreken. Amsterdam heeft een tal van musea met ieder zijn eigen concept. Zo zijn het NEMO Science museum en het Anne Frank huis wereldwijd bekend maar ook het rijksmuseum, het Van Gogh museum, het Scheepvaartmuseum en het Moco museum mogen hier zeker niet bij ontbreken. Wat ook zeker de moeite waard is om een bezoekje te brengen is WONDR Experience als je een grote voorliefde voor Instagram(foto’s) hebt.

Bijzondere plekken

Wil je graag nog een bepaalde plek waar voldoende te beleven is? Ga dan eens langs bij de NDSM-werf, de foodhallen, de negen-straatjes of de IJ-hallen. Stuk voor stuk bijzondere plekken waar genoeg te beleven is om een dagje (of nachtje) van de straat te zijn. Online is er vaak een agenda te vinden met informatie over speciale data.

Gerelateerd

Ontdekken

Ontdek de diverse wereld van gift cards

Gift cards zijn een populaire en veelzijdige manier geworden om cadeautjes te geven en...

Scope 10 en Scope 12 Keuringen: Een Onmisbare Schakel...

In een tijd waarin de technologie snel evolueert en de behoefte aan veilige elektrische...

Duurzaam werken? Zo doe je dat.

In deze tijd is het belangrijk om bezig te zijn met duurzaamheid. Met name...

De perfecte parka dames: je nieuwe partner voor outdoor...

Voel je ooit de drang om de wildernis in te gaan, te genieten van...

Biologisch Voedsel: De Keuze voor Een Gezonde Levensstijl

In de afgelopen jaren is biologisch voedsel steeds populairder geworden, en met goede reden!...

Waarom het reinigen van je lever essentieel is voor...

Heb je wel eens nagedacht over het belang van een gezonde lever? Het is...

Populaire Categorien