Een blogsite met power en passie!

Investeren in crypto? Hier moet je op letten!

Je geld investeren is tegenwoordig een slimme keuze. Banken keren geen interessante rentepercentage meer uit en daarom is het handig om verder te kijken. Er zijn talloze manieren om je geld te investeren. Crypto is hier ook een van. Crypto een investeringsoptie van de afgelopen jaren en is nog relatief jong (in vergelijking met andere investeringsmogelijkheden). In deze blog praten we over verschillende soorten cryptomunten en hoe je kan inspelen op veelbelovende cryptomunten. Daarnaast beginnen we eerst met verschillende investeringsmogelijkheden in vergelijking met crypto. Benieuwd naar deze informatie? Lees dan zeker even verder!

Alles wat in deze blog wordt genoemd mag niet gezien worden als financieel advies.

Verschillende soorten investeringsmogelijkheden

Er zijn ontzettend veel verschillende investeringsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan investeren in aandelen. Aandelen zijn al ontzettend lang onder ons. Tegenwoordig kan je gemakkelijk online aandelen verhandelen, maar voorheen deden we dit voornamelijk via fysieke beurzen. Beleggen in aandelen wordt steeds toegankelijker en steeds meer mensen doe hier op jonge leeftijd al aan. In vergelijking met crypto zijn aandelen vaak wat minder rendabel en iets stabieler.  Dit zorgt voor geen grote winsten maar ook voor minder grote verliezen.

Naast beleggen in aandelen kan je ook investeren in stenen. Hiermee bedoelen we vastgoed. Investeren in vastgoed vraagt om een grote investering vooraf. Vervolgens kan je verschillende dingen doen om je geld meer waard te laten worden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een maandelijks inkomsten door je aangekochte woning te huren of je kan er voor kiezen om de woning voor meer geld te verkopen. Dit zijn de meest voorkomende manieren op gebied van vastgoed.

Crypto hoort tegenwoordig ook thuis in dit rijtje. Crypto is vaak alleen een stuk toegankelijker voor mensen omdat er vaak geen minimale instapprijs is. Bij aandelen of vastgoed moet je een bepaald bedrag betalen (voor het aandeel of voor het huis bijvoorbeeld). Bij crypto kan je zelf bepalen hoeveel je inlegt.

Waarom je geld investeren in plaats van sparen?

Tegenwoordig is het niet meer rendabel om je geld op je bankrekening te laten staan. Dit komt omdat je geld steeds minder waard wordt door inflatie en de bank geen aantrekkelijke rentepercentages aanbiedt. Daar waar je vroeger ongeveer 8% rente kreeg op je spaarrekening moet je op dit moment soms zelf geld bijbetalen om geld op je spaarrekening te hebben staan. Het is dus verstandig om verder te kijken en je geld te investeren via andere resources. Let wel op dat je altijd eerst goed onderzoek doet.

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien