Een blogsite met power en passie!

Kunstbloemen kunnen je huis blijvend opvrolijken

De kunstbloemen van nu zijn in de meeste gevallen niet van echt te onderscheiden. De kleuren van de kunstbloemen blijven mooi en je zou kunstplanten zomaar eens in de week water willen geven. Maar dat is natuurlijk nergens voor nodig. Je kunt met kunstbloemen een schitterend boeket maken. Of laten maken door de vakkundige medewerkers van Tuincentrum De Boet. Als je in het tuincentrum loopt, en je bekijkt de afdeling kunst- en zijden bloemen, dan weet je niet wat je ziet! Alle soorten bloemen, levensecht of juist overtuigend nep. Het is maar net waar je van houdt. Je kunt met kunstbloemen nog meer doen dan alleen een boeket maken.

Kunstbloemen verwerken tot kunststukjes

Ben je creatief, dan kan het zomaar zijn dat je dit al lang weet. Ben je niet zo creatief? Dan kun je wel wat tips gebruiken. Ga eens naar Tuincentrum De Boet en sla je slag op de kunstbloemenafdeling. Kies, bijvoorbeeld, kleine bloemetjes en verwerk deze op verjaardagskaarten of kerstkaarten. Je kunt met deze bloemen ook een krans maken voor aan de voordeur. En Paaskrans die je later in het jaar omtovert tot kerstkrans. Je kunt ook kunsthars gebruiken in combinatie met kunstbloemen. Je kunt dan resin-art maken en bijvoorbeeld onderzetters met ingesloten bloemen of zelfs oorbellen of een halssieraad ontwerpen.

Hoe hou je een kunstboeket mooi?

De kwaliteit van de kunstplanten en -bloemen is tegenwoordig zo goed, je kunt er echt jarenlang plezier van hebben. Maar een klein beetje onderhoud kan geen kwaad. Zo kun je de bloemen en de bladeren afnemen met een vochtige doek om te zorgen dat het stof verdwijnt. Je kunt hier ook een fohn voor gebruiken, op een lage temperatuur. Is dat je teveel gedoe? Zet je mooie boeket dan in de zomer gewoon buiten, op je tuinset. De wind zal het stof er dan gewoon afblazen. En je hebt ook buiten nog iets moois om naar te kijken!

Kies kunstplanten voor in je bedrijf

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan is het jouw taak om te zorgen voor de aankleding. Je kunt het jezelf dan moeilijk maken en kiezen voor echte planten. Deze vergen echter nogal wat onderhoud. Zo moeten deze planten water krijgen, moeten verdorde bladeren verwijderd worden en moeten de planten af en toe verpot worden. Wanneer je echter kiest voor kunstplanten, heb je altijd schitterende planten staan. Ook na een bedrijfssluiting van een paar weken. Deze planten blijven altijd mooi en vergen totaal geen onderhoud.

Gerelateerd

Ontdekken

Behoort goedkoop op kamers wonen nog tot de mogelijkheden?

De afgelopen jaren was er sprake van een hoge inflatie. Deze hoge inflatie heeft...

Waarom thuis je haar verven een goed idee is

Thuis je haar verven biedt een wereld van gemak en mogelijkheden. Het is een...

Comfort en prestaties op de wegen en paden

Hardlopen is niet alleen een geweldige manier om fit te blijven, maar het kan...

Koel blijven in de keuken

Elke horecaondernemer weet dat een betrouwbare koeloplossing essentieel is voor de kwaliteit van de...

Duurzaamheid en HR++ Glas

HR++ glas is niet zomaar een beglazingsoptie; het vertegenwoordigt een stap in de richting...

Top 10 Natuurlijke Ingrediënten voor Gezond Haar en Hun...

Mooi, gezond haar is een droom van velen. Gelukkig hoef je niet altijd te...

Populaire Categorien