Een blogsite met power en passie!

Onzekerheid

Iedereen is in zijn of haar leven wel eens onzeker. Of dit nou op de basisschool is als je een presentatie moet geven over je huisdier of dat dit is voordat je op een blind date gaat. Onzekerheid is iets heel normaals en komt ook regelmatig voor. Lichte onzekerheid af en toe over bepaalde dingen is helemaal niet erg. Zolang je maar niet te onzeker wordt en er voor zorgt dat het je belemmert in bepaalde dingen. Want is erg zonde en zal de kwaliteit van leven ten onder doen. Dus zodra je merkt dat je dingen niet meer doet door je onzekerheid of angsten is het hoogtijd om hier wat aan te veranderen.

Stappen maken

Om gaan met onzekerheid klinkt moeilijker dan dat het daadwerkelijk is. Schrijf allereerst voor jezelf op wat al je onzekerheden in het leven zijn en of dit eigenlijk niet gewoon te voorkomen is? Ben je bijvoorbeeld bang dat je ontslagen wordt op je werk en werk je daarom maar elke dag 2 uur over? Probeer dan is het tegenovergestelde te doen. Stop gewoon is echt om 17:00 met werken en ga daarna iets doen wat compleet uit je comfort zone is. Ga bijvoorbeeld eens naar een feestje waar je bijna niemand kent of doe een sport die je nog nooit hebt gedaan. In het begin zal dit eng zijn maar uit eindelijk zal je trots op jezelf zijn omdat je het toch maar even mooi hebt geflikt! En dan nog de belangrijkste stap, schrijf ook zulke situaties op. Waarin je je blij voelde omdat je jezelf in een ongemakkelijke situatie bracht maar het toch eigenlijk heel goed ging. Zo zal je vanzelf zien dat die onzekere momenten in je hoofd helemaal niet zo erg zijn als dat het leek.

Onzeker zijn over jezelf

Onzekerheid heb je in allerlei verschillende vormen. Onzekerheid over je uiterlijk is ook een veelvoorkomend probleem. En als het echt niet lukt om van jezelf te houden zoals je bent zijn er altijd nog medische oplossingen die voor jou wat meer zelfvertrouwen kunnen zorgen. Heb je bijvoorbeeld een spleetje tussen je tanden? Informeer dan eens over een beugel zodat dit mogelijk opgelost kan worden. Of ben je onzeker over je hoge voorhoofd? Laat dan bijvoorbeeld je haarlijn wat naar voren zetten door middel van een haartransplantatie. Haartransplantatie Turkije is hier erg gespecialiseerd in en kan jou hopelijk van je onzekerheid af helpen!  

Gerelateerd

Ontdekken

Samen een pintje drinken

Gezellig! Samen met je collega's een pintje pakken in het café om de hoek....

Passie voor gezelligheid

Wij Nederlanders lusten er wel koek van: gezelligheid. Wist je dat er in andere...

De zomer van verdieping en verandering

Vorig jaar stond de wereld een beetje stil. Toen zijn we niet op onderzoek...

De betere marketing voor jouw e-commerce

In de afgelopen periode gedurende het corona virus zijn veel bedrijven zich gaan richten...

Je eigen tuin als vakantiebestemming

We hebben met zijn allen het afgelopen jaar veel meer thuis gezeten dan dat...

Kleding voor heren

Nu de zomer er weer aankomt is het voor heren weer tijd om nieuwe...

Populaire Categorien