Een blogsite met power en passie!

Onzekerheid

Iedereen is in zijn of haar leven wel eens onzeker. Of dit nou op de basisschool is als je een presentatie moet geven over je huisdier of dat dit is voordat je op een blind date gaat. Onzekerheid is iets heel normaals en komt ook regelmatig voor. Lichte onzekerheid af en toe over bepaalde dingen is helemaal niet erg. Zolang je maar niet te onzeker wordt en er voor zorgt dat het je belemmert in bepaalde dingen. Want is erg zonde en zal de kwaliteit van leven ten onder doen. Dus zodra je merkt dat je dingen niet meer doet door je onzekerheid of angsten is het hoogtijd om hier wat aan te veranderen.

Stappen maken

Om gaan met onzekerheid klinkt moeilijker dan dat het daadwerkelijk is. Schrijf allereerst voor jezelf op wat al je onzekerheden in het leven zijn en of dit eigenlijk niet gewoon te voorkomen is? Ben je bijvoorbeeld bang dat je ontslagen wordt op je werk en werk je daarom maar elke dag 2 uur over? Probeer dan is het tegenovergestelde te doen. Stop gewoon is echt om 17:00 met werken en ga daarna iets doen wat compleet uit je comfort zone is. Ga bijvoorbeeld eens naar een feestje waar je bijna niemand kent of doe een sport die je nog nooit hebt gedaan. In het begin zal dit eng zijn maar uit eindelijk zal je trots op jezelf zijn omdat je het toch maar even mooi hebt geflikt! En dan nog de belangrijkste stap, schrijf ook zulke situaties op. Waarin je je blij voelde omdat je jezelf in een ongemakkelijke situatie bracht maar het toch eigenlijk heel goed ging. Zo zal je vanzelf zien dat die onzekere momenten in je hoofd helemaal niet zo erg zijn als dat het leek.

Onzeker zijn over jezelf

Onzekerheid heb je in allerlei verschillende vormen. Onzekerheid over je uiterlijk is ook een veelvoorkomend probleem. En als het echt niet lukt om van jezelf te houden zoals je bent zijn er altijd nog medische oplossingen die voor jou wat meer zelfvertrouwen kunnen zorgen. Heb je bijvoorbeeld een spleetje tussen je tanden? Informeer dan eens over een beugel zodat dit mogelijk opgelost kan worden. Of ben je onzeker over je hoge voorhoofd? Laat dan bijvoorbeeld je haarlijn wat naar voren zetten door middel van een haartransplantatie. Haartransplantatie Turkije is hier erg gespecialiseerd in en kan jou hopelijk van je onzekerheid af helpen!  

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien