Een blogsite met power en passie!

Wat kan HT Greenhouses voor u betekenen?

Leuk dat u op deze pagina bent beland, heeft u interesse in kassen? Wij zijn gespecialiseerd in alles rondom kassen. Dit gaat van bouw tot sloop en nog veel meer. Lees hier meer over wie wij zijn, onze diensten en waarom wij u van dienst kunnen zijn.

Wie zijn wij?

Htgreenhouses.nl bestaat al meer dan 35 jaar, in deze tijd hebben wij een grote expertise ontwikkeld op het gebied van kassen. Wij zijn gevestigd in De Lier en ons team staat klaar om u te helpen. Wilt u advies over kasinstallatie, kassensloop of de levering? Dan kunt u ons altijd even bellen, ons gespecialiseerd team staat klaar om jou zo goed mogelijk te adviseren. Wij zijn een strak georganiseerd bedrijf met korte lijnen, waardoor onze (interne) communicatie soepel verloopt. HT Greenhouses is doelgericht en gaat tot het uiterste om de klant tevreden te stellen. Hierdoor weet u zeker dat u in zee gaat met een porfessioneel bedrijf.

Over onze diensten

Heeft u een kassensloper nodig? Wij regelen het voor u. Of bent u nieuw in het gebied van kassen? Wij leveren kassen, installeren ze en bouwen kassen. Bij het bouwen van kassen kunt u kiezen voor tweedehands materiaal of nieuw materiaal. Heeft u een plan liggen dat voor anderen misschien lastig lijkt? Wij zien dit als een uitdaging en gaan dit graag aan. Omdat wij zoveel ervaring hebben is niks ons te gek. Ook als u kasmaterialen nodig hebt bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunnen wij dus ook zowel gebruikte als nieuwe materialen leveren, alles wat u nodig heeft. Heeft u al een kas maar is de kas toe aan een renovatieproject? Dan kijken wij graag met u mee en toveren wij uw oude kas om tot een splinternieuwe kas! Naast het bouwen, slopen en renoveren van kassen bieden wij ook de mogelijkheid om te helpen bij schade. Wij helpen u graag met het opruimen van kapot glas en het veiligstellen van de beschadigde omgeving. 

Waarom HT Greenhouse?

Naast dat wij al meer dan 35 jaar ervaring hebben met kassenbouw, reparatie, schadeherstel en het leveren van materialen staat HT Greenhouses altijd open voor een uitdaging. Wij bieden vrijblijvend advies en denken graag met u mee. Heeft u vragen voor ons of wil u gewoon een persoonlijke indruk krijgen? Neem dan contact met ons op! HT Greenhouses biedt scherpe prijzen omdat wij iedereen de mogelijkheid willen bieden om een kas te laten bouwen, renoveren of slopen. 

 

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien