Een blogsite met power en passie!

Welke lamellen zijn geschikt voor jou?

Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende soorten lamellen. Maar welke lamellen zijn nou geschikt voor jou? Dit hangt er natuurlijk compleet vanaf wat jouw eisen zijn. Daarom is hier samengevat welke lamellen geschikt zijn voor welke situatie.

 

Soorten lamellen

Er zijn verschillende soorten lamellen. Er zijn lamellen van stof en er zijn lamellen gemaakt van kunststof. De lamellen van stof kun je natuurlijk kopen van elke soort stof die je maar kan bedenken. Deze lamellen hebben een gewicht ingenaaid die ze verzwaard. De kunststof lamellen zijn uit zichzelf al zwaar genoeg en sluiten optimaal aan. Dit geeft een perfect gevoel van privacy. Ook zijn er nog lamellen gemaakt van kunststof. Daarnaast zijn er ook lamellen van hout beschikbaar. Ook zijn er trapezium lamellen, dit zijn lamellen voor schuine ramen.

 

Lamellen plaatsen

Als eerste heb je top down bottom up lamellen. Deze kunnen helemaal naar onder en dan weer omhoog, maar ze kunnen ook het tegenovergestelde. Ook heb je standaard verticale lamellen die alleen naar links en rechts kunnen. Als je een ruimte hebt met een schuin dak, dan kun je ook trapezium lamellen kiezen. Deze worden dan op lengte aangepast zodat ze van het schuine dak tot de vloer of het einde van het raam komen. Dit is dus perfect voor huizen met een A frame of op grotere zolders.

Stijlen lamellen

Lamellen kunnen er heel verschillend uitzien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor lamellen die van stof zijn. Deze lamellen zijn dan dus aanpasbaar op soorten stof en de kleur van de stof. Zo kun je lamellen kiezen die perfect passen bij je interieur. Verder zijn er houten lamellen. Die kun je aanpassen op verschillende soorten hout. Deze lamellen geven een warmere sfeer. Kunststof lamellen kun je ook aanpassen op kleur natuurlijk. Zo passen ze heel goed bij je interieur. Kunststof lamellen gaan ook extreem lang mee vergeleken met andere opties. Als laatste kun je kiezen voor aluminium lamellen. Deze zijn erg sterk en gaan dus lang mee. Ook zijn ze heel gemakkelijk schoon te maken met een doekje. De aluminium lamellen geven een strakkere en vastere uitstraling dan de lamellen van kunststof, hout of stof. Daarom zie je ze ook vaker in bedrijven dan andere opties.

 

Welke lamellen zijn nu het meest geschikt voor jou?

Als je op zoek bent naar lamellen die een warme sfeer geven, dan kun je het beste kiezen voor houten of stoffen lamellen. Als je een strakke en rustige uitstraling wilt, zijn kunststof of aluminium lamellen het meest geschikt voor jou. Maar kunststof lamellen zijn bijvoorbeeld ook heel geschikt voor een slaapkamer met een rustige uitstraling.

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien