Een blogsite met power en passie!

Een cadeautje op afstand

Het komt regelmatig voor dat je familie of je vrienden iets te vieren hebben of juist iets meemaken, en dat jij er niet bij kan zijn. Dat is natuurlijk super jammer. Maar iedereen is druk met z’n eigen leven, dus het is nu eenmaal zo dat je regelmatig dingen mist waar je graag bij had willen zijn. Gelukkig kan je er in gedachten bij zijn. Iets wat je altijd nog wel kan doen, ook al kan je er zelf fysiek niet zijn, is een cadeautje laten versturen. Als er een cadeautje aankomt op de dag zelf, of in een bepaalde periode, maakt dat de andere persoon gegarandeerd even blij. Het laat namelijk zien dat jij aan die persoon hebt gedacht en zelfs de moeite hebt genomen om iets op te sturen. Alleen moet je nog wel iets verzinnen om op te sturen. Hier zijn een aantal ideetjes voor op afstand. 

Ballon

Bij een vrolijke aangelegenheid, zoals een verjaardag of een ander soort viering, kan je bijvoorbeeld een ballon versturen. Zo ben je toch een beetje bij het feestje. Kies een mooie verjaardag ballon uit, doe er een leuk kaartje bij, en laat zo zien dat je toch aan de verjaardag hebt gedacht. Maar ook bijvoorbeeld na een medische ingreep kan je een beterschap ballon sturen. 

Bloemen 

Bloemen zijn voor ongeveer alle gelegenheden geschikt. Ze kunnen een romantisch gebaar zijn, of juist een steunbetuiging in en moeilijke periode, of een vrolijk cadeau voor een verjaardag. En zo is er voor ongeveer alle gelegenheden die je kan bedenken wel een geschikte bos bloemen. De kleur zegt vaak iets over de gelegenheid, maar eigenlijk maakt het niets uit wat je kiest: als het mooi is, is het mooi en daarmee is het gebaar dus ook mooi. 

Fruitmand

De fruitmand is natuurlijk een klassiek beterschapscadeau. Als iemand ziek is, of aan het herstellen is van wat dan ook, is een fruitmand een lief cadeau. De fruitmand kan je echter ook aanpassen naar bijvoorbeeld een kerstpakketje met lekkernijen. Of een kleine proeverij voor een verjaardag, bijvoorbeeld met kaasjes of speciaalbieren. 

Leesvoer

Wil je iemand iets geven voor de afleiding, of voor het verruimen van de geest, of iets om de tijd mee te doden, dan is iets te lezen een goed idee. Je kan bijvoorbeeld een pakketje maken met een boek dat bij de situatie past en een tijdschrift over een onderwerp dat diegene interessant vindt. Denk in ieder geval een beetje na over hoe het bij die persoon past. Een cadeautje op maat doet het altijd goed. 

Gerelateerd

Ontdekken

Wat zijn de kosten van 12 zonnepanelen?

De keuze maken om zonnepanelen te nemen is erg slim. Je kan de winst...

Welke lamellen zijn geschikt voor jou?

Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende soorten lamellen. Maar welke lamellen zijn nou geschikt...

Heb jij zakenpartners nodig?

Een groothandel parket heeft zakenpartners. Zelfs een ziekenhuis heeft zakenpartners. Het maakt niet uit...

Waar kun je in beleggen?

Op het moment dat je veel geld op je rekening hebt staan, kan dit...

De waarde van eSIM voor de ondernemer

Als je (zelfstandig_ ondernemer bent, is het goed mogelijk dat je je mobiele telefoon...

De kou komt er weer aan

Het wordt steeds weer een beetje kouder, dit komt omdat de winter periode weer...

Populaire Categorien