Een blogsite met power en passie!

Je goed voelen in je eigen lichaam

Het zelfbeeld van sommige vrouwen (maar ook zeker van sommige mannen) is de afgelopen jaren flink achteruit gegaan. Dit heeft mede te maken met de foto’s en filmpjes die we vaak voorbij zien komen van de “perfecte” modellen. Maar zijn deze meiden eigenlijk wel zo perfect als ze eruit zien of is dit allemaal alleen maar voor de camera? Want iedereen heeft wel een aantal punten waar hij of zij zich minder gelukkig of goed door voelt. Zelfs de grootste modellen! Maar hoe komt het nou eigenlijk dat je eigen zelfbeeld door iemand anders kan veranderen, en hoe kan je je weer mooi voelen?

Het perfecte plaatje

Voor een parfum of make-up merk reclame zoeken ze natuurlijk het perfecte plaatje uit. Een perfecte huid, het perfecte glanzende haar en het perfecte lichaam. Maar laten we nou even eerlijk zijn, vaak wordt dit voor dat ene moment allemaal zo mooi gemaakt en zijn die meiden in het normale leven ook echt niet zo perfect als je zou denken. Maar toch zie jij waarschijnlijk alleen de beelden waarop ze er perfect uit zien en het is dan een vrij normale reactie om jezelf daarmee te gaan vergelijken. Je eigen zelfbeeld kan daardoor wel een stuk negatiever worden en dit is natuurlijk echt niet de bedoeling. Iedereen is op zijn eigen manier een mooi mens en je hoeft jezelf echt niet te vergelijken met een “perfect” model. Gelukkig zien we het afgelopen jaar al een stuk minder perfecte modellen voorbij komen. Meiden met een maatje meer of met een spleetje tussen hun tanden zie je ook opeens op de cover staan van de grootste magazines.

Accepteren

Wanneer jij je niet goed voelt in je eigen vel en onzeker wordt van andere mensen is het tijd om hier wat aan te gaan veranderen. Er zijn een aantal manieren waarop je jezelf een stuk zekerder kan voelen. Probeer als eerst is met elke dag in de spiegel kijken en zeggen dat je trots op jezelf bent en jezelf een mooie sterke vrouw vindt. Hoe vaker je dit zal zeggen hoe meer je het nog zal gaan geloven ook. En de kledingindustrie speelt ook heel goed in op de vrouwen met een maatje meer. Want we hoeven tegenwoordig echt niet allemaal maatje 34 te hebben. grote maten kleding worden steeds populairder en zijn steeds beter te verkrijgen. Grote maten jurken van Mart Visser zijn erg populair in de fashion wereld. Want ook vrouwen met een maatje meer mogen zich zelfverzekerd en mooi voelen in een fashion item!

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien