Een blogsite met power en passie!

Je koffer inpakken zonder zorgen

We zitten alweer midden in de zomervakantie periode en dat betekent voor velen van ons lekker op vakantie!! Helaas ziet het er dit jaar wel wat anders uit dan normaal en is het voor sommigen van ons nog maar afwachten of de vakantie door kan gaan. Want het kan zomaar is gebeuren dat het land waar jij naar toe zou gaan op rood springt en dan is het niet meer zo verstandig om te gaan. Als eerst natuurlijk omdat er dan in dat land veel besmettingen zijn en dan loop jij zelf ook meer risico om het te krijgen. Daarnaast ben je niet volledig of soms zelfs helemaal niet verzekerd als je naar een land gaat wat op rood staat en dus een negatief reisadvies heeft. Als je nou gewoon gerust op vakantie kan zonder dat het land op rood staat is het als eerst tijd om je koffer in te pakken!

Lijstjes

De grootste tip om je koffer goed in te pakken en om niks te vergeten is het maken van lijstjes. Het klinkt misschien een beetje kinderachtig maar het werkt echt! Want je wil er niet achter komen op vakantie dat je iets belangrijks bent vergeten. Deel je lijstjes ook op in verschillende categoriën. Een lijstje voor kleding/ondergoed en bikini’s en/of zwembroeken. Een lijstje met cosmetica spullen en medicijnen. Een lijstje voor elektronica en e.v.t. een lijstje voor overige spullen zoals spelletjes, een zonnebril en andere accessoires. Werk tijdens het inpakken van je koffer al deze lijstjes af en zet er een vinkje bij als je het apart hebt gelegd om in je koffer te doen. Zo kan het bijna niet mis gaan!

Alles goed verpakken

Als je alles hebt klaargelegd is het natuurlijk tijd om daadwerkelijk je koffer in te pakken. Tegenwoordig heb je hele handige zakjes die je kan sluiten met een rits waar je bijvoorbeeld je bikini’s in kan doen of je ondergoed. Zo heb je dit allemaal bij elkaar en ligt het niet door heel je koffer als je aankomt in het land van je bestemming. Daarnaast zijn verpakkingszakjes ook erg handig voor je cosmetica en toiletspullen. Zo zorg je ervoor dat het niet zal lekken door je hele toilettas. Wil je eigenlijk ook nog je favoriete albums of LP platen mee? Dan zijn lp hoezen erg handig om ze in op te bergen en om te voorkomen dat ze zullen beschadigen. Kortom, een goede voorbereiding is het halve werk!

Gerelateerd

Ontdekken

Wat is de ideale kamerplant voor in mijn woning?

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het interieur van hun woning. Dit heeft...

Bij een voertuig voor op de weg hoort een...

Een motorrijbewijs geeft vrijheid in je doen en laten. Je kunt er als eigenaar...

Bij Apotheekonline.net bestel je Viagra online

Voor sommige zaken ga je niet graag naar de apotheek bij jou in het...

De kracht van een stamrecht BV

Hoe goed bent u in economie? Vroeger werd ik altijd heel snel uit deze...

Dit moet je weten over een epoxy vloer 

Voorheen zag je epoxyvloeren enkel in winkel- en bedrijfsruimtes. Echter, tegenwoordig zie je in...

Waar kun je een wiellader voor gebruiken?

De kans is erg groot dat je ooit al eens van een wiellader hebt...

Populaire Categorien