Een blogsite met power en passie!

Mooie houten jaloezieën zwart bij jou in het raam.

In elk huis heb je uiteraard raamdecoratie hangen. Dan zijn het misschien lamellen of gordijnen. Maar je kan nog kiezen voor jaloezieën. Jaloezieën zijn mooie stijlvolle raamdecoratie die bijna in ieder huishouden passen. Je hebt dan ook de keuze uit veel verschillende materialen en stoffen. Bijvoorbeeld bij Ilumio hebben ze mooie houten jaloezieen zwart. Deze hebben een luxe uitstraling en geven een warm gevoel. 

Op maat gemaakt

Bij Ilumio kunnen alle producten op maat gemaakt worden. Ze hebben ook een ruim aanbod aan standaard maten die vaak ook voldoen. Maar als je net die extra touch wilt hebben, moeten ze op maat gemaakt worden. Verder mochten de houten jaloezieen niet op de goede maat zijn ben je verzekerd tegen meetfouten. Maar houdt er rekening mee met waar je de jaloezieën wilt plaatsen. Wil je ze op het kozijn of in het kozijn. Dit scheelt namelijk een aantal centimeter. Ook kun je de breedte van de latten kiezen. Zo hebben ze 25 millimeter en 50 millimeter. Op deze manier hebben ze gegarandeerd de jaloezieën die bij jou passen. Wat ook mooi is aan houten jaloezieen zwart is dat ze privacy geven. Als je ze kantelt laten ze vrijwel niks door. Dan heb je en geen last van het felle licht maar kan er ook niemand naar binnen kijken.

Meer raamdecoratie

Bij Ilumio houdt het niet op bij jaloezieën. Ze hebben voor ieder raam de juiste raamdecoratie. Zo kun je hier ook kiezen uit gordijnen en rolgordijnen. Ook hierin hebben ze een zeer ruim assortiment dat ze iedere kamer kunnen aankleden. Heb je een zolderkamer waar een dakraam in zit. Daar hebben ze mooie rolgordijnen voor. Op deze manier kun je zelfs de ramen op de bovenste verdieping helemaal naar wens maken. Maar waarom moet je voor Ilumio kiezen? Ilumio heeft veel ervaring op het gebied van raamdecoratie. Verder wordt alles gemaakt van hoge kwaliteit. Daarom geven ze ook op iedere product 5 jaar garantie, omdat ze zeker weten dat het goed zit.

Onderhoud

Als je jouw nieuwe houten jaloezieen zwart hebt hangen wilt je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Vaak worden de jaloezieën vergeten met het schoonmaken, maar dat gaat ten koste van de kwaliteit. Daarom is het belangrijk dat ze goed onderhouden worden. Dit is echter vrij simpel om te doen. Eerst stof je ze grondig af, wanneer je dat hebt gedaan maak je hem schoon met een licht vochtige doek, en vergeet dan niet beide kanten mee te nemen. En dan laat je hem goed drogen en is het klaar. Als je dit regelmatig doet blijven de er jaloezieën mooi bij hangen en kun je er jarenlang van genieten.

 

Gerelateerd

Ontdekken

Heeft Corona jouw reukvermogen beïnvloed?

Het reukvermogen is een krachtig zintuig. Het kan herinneringen oproepen, stemmingen creëren en zelfs...

Alles wat je moet weten over een Fairybell voordat...

Fairybell is een merk dat zich richt op het produceren van kerstbomen. Deze kerstbomen...

Je personeel belonen met een kerstgeschenk

De herfst is weer in ons land en dat zullen we weten. De dagen...

Drink voldoende water met een gepersonaliseerde drinkfles

Water drinken is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je lijf de voedingsstoffen die je...

Wil je ook kennis maken met padellen?

Misschien heb je er wel eens van gehoord, padellen! Het lijkt heel erg op...

In 5 stappen van ongedierte af

Ongedierte is een bedreiging en niemand vindt ze leuk. Hier zijn 5 stappen om...

Populaire Categorien