Een blogsite met power en passie!

Spirituele coaches: dit kunnen mediums en paragnosten voor jou betekenen

Soms kom je op een punt in je leven waarin je op zoek bent naar antwoorden. Dit kunnen antwoorden zijn op specifieke vragen, bijvoorbeeld of je ooit de baan van je dromen zal binnenslepen. Maar het kan ook breder, zoals wat de zin van het leven is. Dit zijn vragen waar de meesten van ons vaak geen antwoorden op kunnen vinden. Er zijn echter mensen die je wel kunnen helpen met deze vragen. Zo kun je de hulp inschakelen van spirituele coaches, zoals mediums en paragnosten. Ben je benieuwd wat deze mensen doen en hoe ze jou kunnen helpen? Lees dan verder.

Wat zijn spirituele coaches

Spirituele coaches zijn mensen die hun coaching services aanbieden om mensen verder te helpen in het leven op verschillende vlakken. Zo kan een spirituele coach jou bijvoorbeeld helpen om dichter bij je ware zelf te komen. Maar er zijn ook spirituele coaches die bijzondere gaven hebben, zoals contact maken met overledenen of huisdieren, of visies doorkrijgen over de toekomst. Binnen de wereld van spirituele coaches heb je dan ook verschillende categoriën. Zo bestaan er bijvoorbeeld mediums en paragnosten. En tussen deze twee beroepen zitten bepaalde verschillen.

Dit kan een medium doen

Een medium is iemand die bepaalde boodschappen door krijgt uit andere dimensies, en deze kunnen doorgeven. Ze dienen als het ware als een brug, schakel of kanaal tussen wat je hemel en aarde zou kunnen noemen. Zij kunnen dingen zien, horen en voelen die de doorsnee mens niet zomaar door krijgt. Een medium staat er ook om bekend dat deze contact kan maken met overledenen en andere geesten.

Dit kan een paragnost doen

Een paragnost is iemand die met zijn/haar intuÏtie werkt om andere mensen te helpen. Zo kan een paragnost helder waarnemen wat bijvoorbeeld goede keuzes zouden kunnen zijn om richting een bepaalde toekomst te gaan. Of ze nemen dingen waar uit het verleden, waardoor ze je kunnen helpen meer inzicht in jezelf als persoon te krijgen en waarom je bepaalde keuzes in het leven maakt. Sommige paragnosten werken ook met vorige levens.

Vind een medium of paragnost die bij jou past

Soms gebruiken mediums en paragnosten verschillende attributen om hen te helpen de juiste spirituele sturing te krijgen. Dit kunnen bijvoorbeeld tarot kaarten zijn, pendulums, edelstenen, maar ook bepaalde meditaties om zichzelf in een soort van trance te brengen. Elke spirituele coach werkt weer op zijn of haar eigen manier en er is geen goed of fout hier in. Om de juiste medium of paragnost voor jou te vinden kun je dan ook het beste op je intuïtie af gaan en vertrouwen dat je iemand vind wiens manier van werken bij jou past.

Gerelateerd

Ontdekken

‘Doe het zelf’ meubels: een eigen ontwerp

De doe-het-zelvers, mensen die het leuk vinden om in plaats van een bezoekje aan...

Hoe kun je een wijnfles een tweede leven geven?

Wijn is natuurlijk hartstikke lekker en wordt het hele jaar door veel gedronken. Nu...

Alles wat je moet weten over fysio producten

Kies je voor Fysiosupplies,dan kun je kiezen om een krachtmeting te ondergaan. Het is...

3 Grappige soort sokken om cadeau te geven

Als je goede vrienden bent met iemand dan is het af en toe ook...

Waar kan ik Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de kansen die aanwezig zijn op de cryptomarkt. Dit heeft...

Klein wonen, groot plezier

Het wordt steeds populairder om klein te gaan wonen. Op internet zijn er tal...

Populaire Categorien