Een blogsite met power en passie!

Spirituele coaches: dit kunnen mediums en paragnosten voor jou betekenen

Soms kom je op een punt in je leven waarin je op zoek bent naar antwoorden. Dit kunnen antwoorden zijn op specifieke vragen, bijvoorbeeld of je ooit de baan van je dromen zal binnenslepen. Maar het kan ook breder, zoals wat de zin van het leven is. Dit zijn vragen waar de meesten van ons vaak geen antwoorden op kunnen vinden. Er zijn echter mensen die je wel kunnen helpen met deze vragen. Zo kun je de hulp inschakelen van spirituele coaches, zoals mediums en paragnosten. Ben je benieuwd wat deze mensen doen en hoe ze jou kunnen helpen? Lees dan verder.

Wat zijn spirituele coaches

Spirituele coaches zijn mensen die hun coaching services aanbieden om mensen verder te helpen in het leven op verschillende vlakken. Zo kan een spirituele coach jou bijvoorbeeld helpen om dichter bij je ware zelf te komen. Maar er zijn ook spirituele coaches die bijzondere gaven hebben, zoals contact maken met overledenen of huisdieren, of visies doorkrijgen over de toekomst. Binnen de wereld van spirituele coaches heb je dan ook verschillende categoriën. Zo bestaan er bijvoorbeeld mediums en paragnosten. En tussen deze twee beroepen zitten bepaalde verschillen.

Dit kan een medium doen

Een medium is iemand die bepaalde boodschappen door krijgt uit andere dimensies, en deze kunnen doorgeven. Ze dienen als het ware als een brug, schakel of kanaal tussen wat je hemel en aarde zou kunnen noemen. Zij kunnen dingen zien, horen en voelen die de doorsnee mens niet zomaar door krijgt. Een medium staat er ook om bekend dat deze contact kan maken met overledenen en andere geesten.

Dit kan een paragnost doen

Een paragnost is iemand die met zijn/haar intuÏtie werkt om andere mensen te helpen. Zo kan een paragnost helder waarnemen wat bijvoorbeeld goede keuzes zouden kunnen zijn om richting een bepaalde toekomst te gaan. Of ze nemen dingen waar uit het verleden, waardoor ze je kunnen helpen meer inzicht in jezelf als persoon te krijgen en waarom je bepaalde keuzes in het leven maakt. Sommige paragnosten werken ook met vorige levens.

Vind een medium of paragnost die bij jou past

Soms gebruiken mediums en paragnosten verschillende attributen om hen te helpen de juiste spirituele sturing te krijgen. Dit kunnen bijvoorbeeld tarot kaarten zijn, pendulums, edelstenen, maar ook bepaalde meditaties om zichzelf in een soort van trance te brengen. Elke spirituele coach werkt weer op zijn of haar eigen manier en er is geen goed of fout hier in. Om de juiste medium of paragnost voor jou te vinden kun je dan ook het beste op je intuïtie af gaan en vertrouwen dat je iemand vind wiens manier van werken bij jou past.

Gerelateerd

Ontdekken

Wat is de ideale kamerplant voor in mijn woning?

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het interieur van hun woning. Dit heeft...

Bij een voertuig voor op de weg hoort een...

Een motorrijbewijs geeft vrijheid in je doen en laten. Je kunt er als eigenaar...

Bij Apotheekonline.net bestel je Viagra online

Voor sommige zaken ga je niet graag naar de apotheek bij jou in het...

De kracht van een stamrecht BV

Hoe goed bent u in economie? Vroeger werd ik altijd heel snel uit deze...

Dit moet je weten over een epoxy vloer 

Voorheen zag je epoxyvloeren enkel in winkel- en bedrijfsruimtes. Echter, tegenwoordig zie je in...

Waar kun je een wiellader voor gebruiken?

De kans is erg groot dat je ooit al eens van een wiellader hebt...

Populaire Categorien