Een blogsite met power en passie!

Zo kies je het beste kassasysteem voor in je winkel

Ben je ondernemer en heb je je eigen winkel, of ga je binnenkort je eigen winkel starten? Dan is het belangrijk dat je in je winkel op een prettige manier kunt werken met behulp van gebruiksvriendelijke systemen. Zeker als het gaat over je kassasysteem dan wil je zeker weten dat het systeem goed functioneert en dat het je alle functies biedt die je nodig hebt. Maar hoe vind je nu het juiste kassasysteem voor in jouw zaak? Je leest er alles over in dit blog.

De verschillende soorten kassasystemen

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt kassasysteem voor jouw onderneming dan is er een zeer breed aanbod aan systemen beschikbaar. Er zijn simpele kassasystemen, zoals een elektronisch systeem, maar ook meer uitgebreide digitale systemen die via een cloud systeem op je tablet of mobiele telefoon kunnen draaien. 

 

Ook is er een elektronisch kassasysteem. Dit systeem bestaat uit een kassalade met een bonprinter welke gekoppeld is aan een calculator en een klein analoog display waarop de prijs van het product zichtbaar is voor de klant. Dit systeem is gemakkelijk te installeren en is geschikt voor kleinere ondernemingen.

 

Wanneer je op zoek bent naar een moderner systeem dan is een POS kassasysteem de meest geschikte keuze. Via dit systeem kun je gebruikmaken van veel extra functionaliteiten, waarmee je ook je voorraadbeheer kunt doen of verkoop rapporten en statistieken kunt uitdraaien. Ook is het mogelijk om je POS systeem zo uit te breiden dat je hier een CRM systeem aan kunt koppelen. In dit systeem kun je je werknemers laten inklokken en kun je loyaliteitsprogramma’s voor jouw klanten opzetten.

De beste systemen wanneer je wil werken met meerdere kassa’s

Heb je een grotere onderneming waarin gewerkt wordt met meerdere kassa’s tegelijk? Dan is een POS systeem voor jou waarschijnlijk de beste keuze. Middels dit systeem kun je namelijk meerdere computers te koppelen aan het kassasysteem winkel. Via de cloud functie kan het frontoffice gedeelte worden uitgevoerd via een app op de computer, tablet of zelfs een mobiele telefoon, terwijl alle gegenereerde data beschikbaar is voor de backoffice. De backoffice kan zo de verkoopanalyses, boekhouding en voorraad beheren via de web interface of middels een lokaal geïnstalleerd softwarepakket.

Met een cloud systeem is het mogelijk om meerdere kassa’s binnen je winkel  of zelfs meerdere vestigingen van je winkel in de cloud te registreren en te installeren. Met dit systeem hoef je dus alles maar één keer te installeren en is een extra apparaat makkelijk aangesloten op je kassasysteem.

 

Gerelateerd

Ontdekken

Wat is een onderwijs Assessment?

Een onderwijs Assessment is een onderzoek dat leraren doorlopen om te bepalen welke kwaliteiten...

Wat is er te doen in Amsterdam?

Er zijn veel mensen die het leuk vinden om er af en toe op...

Tips bij luiers kopen

Ga je voor het eerst luiers kopen voor je pasgeboren baby? Leuk, maar wel...

Mooie wandelroutes in Nederland: voor alle leeftijden

Als je op zoek bent naar een buitenactiviteit die u naar de mooiste plekjes...

Hoog sensitief? Vraag hulp aan HogerSensitief

Mensen die hoog sensitief zijn, kunnen het soms zwaar hebben. Ze zijn namelijk extra...

Manieren om met honden te werken

Veel mensen vinden honden leuke dieren. Dit komt omdat honden vriendelijke en leuke dieren...

Populaire Categorien